Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 13:05

Στοίχημα: Ισορροπία ημιχρόνου στον τελικό

Κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ, από τον οποίο, μάλιστα, έχουμε ξεχωρίσει δύο προτάσεις.

Από εκεί και πέρα θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά αγώνες από Β’ Ιταλίας, Α’ Νορβηγίας και Α’ Αγγλίας, ενώ από το “μενού” δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η bwin, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Δύο επιλογές από τον τελικό

Ξεκινάμε από τον τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, ο οποίος διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Τον τελευταίο τίτλο της χρονιάς διεκδικούν οι δύο ομάδες, η Ένωση στοχεύει στην κατάκτηση του νταμπλ, οι “ασπρόμαυροι” στο δεύτερο διαδοχικό Κύπελλο, μετά το περσινό στον Βόλο. Τα τελευταία χρόνια, σε κανένα ματς μεταξύ των δύο ομάδων το σκορ δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, τα περισσότερα ήταν “κλειστά” και κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Θεωρούμε ότι κάτι ανάλογο θα συμβεί και σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο περιμένουμε χαμηλό τέμπο και δυνατές μονομαχίες, η ισοπαλία στο α’ μέρος, σε απόδοση 1.90, αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Πέρα από το Χ ημίχρονο, έχουμε ξεχωρίσει και ένα ειδικό στοίχημα από τον τελικό. Συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με τις κάρτες και το Under 8.5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00. Σίγουρα, η ένταση του αγώνα θα είναι σε υψηλά επίπεδα και ο Ισπανός διαιτητής που κλήθηκε να διευθύνει τον αγώνα έχει τη φήμη του... καρτάκια, αλλά θεωρούμε ότι το όριο των 8.5 καρτών είναι υψηλό, η απόδοση ελκυστική και είναι ένα στοίχημα με ξεκάθαρη αξία.

Προβάδισμα η Σκάνθορπ

Συνεχίζουμε με Α’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Σκάνθορπ – Ρόδεραμ. Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάση των πλέι οφ ανόδου, ενώ θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων. Η Σκάνθορπ είναι σε καλή κατάσταση, “τρέχει” αήττητο σερί οκτώ αγώνων (4-4-0) και υποδέχεται μία Ρόδεραμ η οποία προβληματίζει μακριά από το γήπεδό της, έχοντας πανηγυρίσει μόλις ένα “διπλό” στις πέντε τελευταίες “εξόδους” της (1-1-3). Η έδρα έχει το προβάδισμα σήμερα, προκειμένου να περιορίσουμε το ρίσκο θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.75 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με τα γκολ στην Ιταλία

Περνάμε στη Β’ Ιταλίας και την αναμέτρηση Βίρτους Εντέλα – Φροζινόνε. Αμφότερες “καίγονται” για βαθμούς, για εκ διαμέτρου διαφορετικούς λόγους, όμως. Οι μεν γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, οι δε φιλοξενούμενοι στοχεύουν στην απευθείας άνοδο. Η Εντέλα ειδικά εντός έδρας είναι ανταγωνιστική τελευταία και σκοράρει σταθερά, το ίδιο μπορεί να κάνει και η σαφώς ανώτερη Φροζινόνε, με τα δεδομένα να μας οδηγούν στην επιλογή του Goal / Goal, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.89.

Μία ακόμη νίκη για την Μπραν

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τη Νορβηγία και την αναμέτρηση Σταρτ – Μπραν. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρουν οι γηπεδούχοι, μετά από οκτώ αγωνιστικές έχουν συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς. Φιλοξενούν σήμερα την φορμαρισμένη Μπραν, η οποία έχει ξεκινήσει εκπληκτικά τη σεζόν, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής και φιγουράρει στην κορυφή με 22 πόντους και απολογισμό επτά νίκες και μία ισοπαλία. Πιστεύουμε ότι το σερί των φιλοξενούμενων θα συνεχιστεί και σήμερα και θα πάμε με το “διπλό” σε απόδοση 1.86.

Ανταγωνιστική η Μούρθια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος, Μούρθια – Ρεάλ Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν εξαιρετικό σύνολο, πολύ σκληρό στην άμυνα, γεγονός το οποίο τους επιτρέπει να αντιμετωπίζουν στα ίσια τις μεγάλες ομάδες της λίγκας. Σήμερα θα επιδιώξουν να εκμεταλλευθούν την απουσία βαθμολογικού ενδιαφέροντος της Ρεάλ και με μία ενδεχόμενη νίκη να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να πλασαριστούν στην τελική οκτάδα. Αξίζει το ποντάρισμα υπέρ της Μούρθια και θα πάμε με το Μούρθια +7.5 σε απόδοση 1.95.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

Κατηγορία SPORT CYCLADES

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares