Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011 02:01

Τα τελευταία νέα από τους αντιπάλους της Μυκόνου και του Πανναξιακού…

logos2011_de8niki_aom_pannax

Λιγότερο από ένας μήνας απομένει πριν την «σέντρα» στο περιφερειακό πρωτάθλημα και το sport Cyclades σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα των αντιπάλων του Α.Ο Μυκόνου και του Α.Ο Πανναξιακού.

Μελίσσια: Νίκησε το Περιστέρι

Σε καλό δρόμο δείχνουν να βρίσκονται τα Μελίσσια, μετά και τη διεξαγωγή του πλέον πρόσφατου φιλικού τους. Οι 'πράσινοι' επικράτησαν με 2-0 χάρις σε γκολ που πέτυχαν οι Γκαβούδης και Κουλούρης, όμως το πλέον σημαντικό είναι πως παρουσιάστηκαν αντάξιοι των προσδοκιών του Νίκου Παναγιωτάρα. Ο νεαρός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τις όποιες... αδυναμίες της ομάδας του στα επόμενα φιλικά. Για την προσεχή Τετάρτη στις 18.00 υπάρχει το τεστ με την Αγία Παρασκευή, ενώ το Σάββατο η ομάδα των βορείων προαστίων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΟ Χαλκίδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός της εβδομάδας που μόλις ξεκίνησε, θα μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και οι Μανδύλης, Παπαϊωάνου, Ταβλαδωράκης, ενώ θα απομένει μόνο ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπελεγρίνης.

Αγία Παρασκευή: Πήρε Ζυγούρη, Βαμβακερή, Τσιριγώτη, Ντούση!

Τετραπλό μεταγραφικό χτύπημα πραγματοποίησε η Αγία Παρασκευή, εντάσσοντας στο ρόστερ της ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Καταρχήν στη 'Σάντα' θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο 26άχρονος επιθετικός Χρήστος Ζυγούρης, που έπαιζε στη Σπάρτη ενώ έχει να επιδείξει επαγγελματικές παρουσίες με τη φανέλα του Παναργειακού τα προηγούμενα χρόνια, όπως επίσης και ο 27άχρονος τερματοφύλακας Αντρέας Ντούσης από τον Απόλλωνα Αθηνών. Παράλληλα, με τη μελανή εμφάνιση θα παίζουν ο 24χρονος αμυντικός Μανώλης Βαμβακερής από τον Αχαρναϊκό, αλλά και ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός Βασίλης Τσιριγώτης από το Κορωπί. Πρόκειται για τέσσερις ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν καλά την κατηγορία και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στον Πάρη Βάλβη.

Ελπιδοφόρος: Καλύτερος στον Κορυδαλλό

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Ελπιδοφόρος με αντίπαλο την Προοδευτική, στο φιλικό που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Η ομάδα της Κηφισιάς ήταν καλύτερη και πιο ποιοτική στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, απέναντι σε ένα σύνολο που περιορίστηκε στο δυνατό παιχνίδι. Κορυφαίος, αλλά και... μοιραίος για το συγκρότημα του Τάκη Αγγελάκη ήταν ο Άκης Στρατάκης, ο οποίος είχε χαμένη εκτέλεση πέναλτι στο 80' και δοκάρι μετά από μακρινό σουτ στο 85'. Η εμφάνιση του Ελπιδοφόρου κρίθηκε ικανοποιητική με βάση τις συνθήκες του αγώνα και το χρονικό σημείο στο οποίο έγινε. Αξίζει να τονιστεί ότι μέσω ανακοίνωσής της, η διοίκηση του Ελπιδοφόρου θέλησε να ευχαριστήσει την Προοδευτική για τη φιλοξενία της και να της ευχηθεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Football league II.

Φωστήρας: 'Λευκή' ισοπαλία με ΑΟ Γλυφάδας

Αρκετά καλή ήταν η εμφάνιση του Φωστήρα στη φιλική αναμέτρηση της περασμένης Πέμπτης με τον ΑΟ Γλυφάδας. Οι δύο ομάδες έμειναν στη 'λευκή' ισοπαλία (0-0), με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Ψυρρόπουλου να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση σε αρκετά σημεία του αγώνα, απέναντι σε έναν αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.

Τράχωνες: Απέκτησαν Κοζάκη και Κάρδαρη!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα ολοκλήρωσαν οι Τράχωνες, εντάσσοντας στο δυναμικό τους ποδοσφαιριστές που θα καλύπτουν θέσεις 'μικρών' στο φετινό πρωτάθλημα. Καταρχήν, στην ομάδα του Αλιμου θα αγωνίζεται ο 18άχρονος κεντρικός αμυντικός Στέφανος Κοζάκης, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός άσος έπαιξε πέρσι με τη μορφή δανεισμού στον Αγιο Δημήτριο. Την ίδια ώρα, στους Τράχωνες θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ο 19χρονος ακραίος αμυντικός Κώστας Κάρδαρης, πρώτος ξάδερφος του ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε προσφάτως από τον Αιολικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά και τις τελευταίες δύο προσθήκες, ο Κώστας Μιχάλης έφτασε να έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες κάτω των 20 ετών, σε σύνολο 20 ποδοσφαιριστών. Πλέον, οι άνθρωποι του σωματείου κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα αντικαταστήσει επάξια τον Παναγιώτη Ντεντόπουλο.

Αγία Παρασκευή: Φιλικό με Δόξα Βύρωνα

Πριν από πέντε χρόνια μάχονταν για την πρώτη θέση του 8ου ομίλου, που θα οδηγούσε στη Γ' Εθνική, τώρα ετοιμάζονται για φιλική αναμέτρηση, ούσες σε διαφορετική κατηγορία. Ο λόγος για τη φιλική αναμέτρηση της Αγίας Παρασκευής με τη Δόξα Βύρωνα αύριο, ημέρα Σάββατο, στις 18.00 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Στον 'κυανόλευκο' σύλλογο έχουν γίνει ενισχυτικές ενέργειες επιπέδου... Δ' Εθνικής, γεγονός που αποδεικνύει ότι θα γίνει ένα δεόντως δυνατό φιλικό. Ασφαλώς, ο Πάρης Βάλβης θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 'Σάντα', ενώ περνούν οι μέρες από την έναρξη της προετοιμασίας.

Νέα Ιωνία: Δύο νίκες και μία ήττα στο Πήλιο

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν τα αποτελέσματα των τριών φιλικών αναμετρήσεων της Νέας Ιωνίας στο Πήλιο. Αρχικά, οι 'κυανοκίτρινοι' αντιμετώπισαν την ομάδα Κ-21 του Ολυμπιακού Βόλου, από την οποία γνώρισαν την ήττα με 2-1. Για την ιστορία, το γκολ της Νέας Ιωνίας σημείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μανώλης Βλασερός. Στη συνέχεια, η Νέα Ιωνία βρήκε στον δρόμο της τον ΠΑΟ Ρουφ, του οποίου επικράτησε με 1-0 χάρις σε γκολ του Γιάννη Καλογερή. Στο τελευταίο φιλικό η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου επικράτησε με 1-0 του Εθνικού Βόλου χάρις σε γκολ του Μαντούση. Η αποστολή επιστρέφει στη βάση της απόψε το απόγευμα, ενώ αύριο οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ρεπό τους.

ΑΕ Κως: Απέκτησε τον Αρβανίτη


Σπουδαία μεταγραφή, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και σαν κίνηση επένδυσης, έκανε η ΑΕ Κως στα πλαίσια της ενίσχυσής της ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Στον νησιώτικο σύλλογο θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Σωτήρης Αρβανίτης, ο οποίος πέρσι έπαιξε πάλι στη Δ' Εθνική με τη φανέλα της Ανω Σύρου. Πρόκειται για 18άχρονο κεντρικό αμυντικό, που αγωνιζόταν με το περιβραχιόνιο στον ώμο τόσο στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Σύρου όσο και στην ΕΠΣ Κυκλάδων. Το ύψος του νεαρού άσου (1,83μ) αποτελεί ένα πρόσθετο προσόν, που γεννά υποσχέσεις και προσδοκίες στους ανθρώπους του νεοφώτιστου συλλόγου.

Πηγή: periferiako.com

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares