Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 13:05

Κουκάς: "Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και εύχομαι να πετύχουμε το στόχο μας"

Τα τελευταία 17 χρονια αποτελεί σταθερή αξία για τον ΑΟ Μυκόνου αφού αποτελεί τον διαχρονικό ηγέτη του συγκεκριμένου συλλόγου.

Ο Αλέξανδρος Κουκάς γνωστός για την αγάπη του για την ομάδα των Κυκλάδων παραμένει εδώ και αρκετά χρόνια στην προεδρια της ομάδας.

Το πάθος του τον κάνει ξεχωριστό αφού έχει σπαταλήσει αρκετό χρόνο από την προσωπική του ζωή για να δημιουργήσει ένα σύνολο με αρχή, μέση και τέλος, που είναι γνωστό πανελλαδικά.

Ένα σύνολο που αύριο το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Νάξου διασταυρώνει τα ξίφη του με τη Θύελλα Καμαρίου στο μεγάλο τελικό του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αναφερόμενοος, κατά τη διάρκεια της αναχώρησης της αποστολής στο ματς τόνισε:

''Το αντιμετωπίζουμε το ματς σαν πρώτοι στον όμιλο μας. Διαθέτουμε μια σοβαρή και στιβαρή ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να κερδίσει το πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει η άνοδος και μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα στην Γ' Εθνική. Η αντίπαλη ομάδα είναι επίσης αξιόλογη, δυνατή με αποτέλεσμα η δουλειά που κάνουν τα τελευταία χρόνια να τους έχει αποφέρει καρπούς.

Θα αντιμετωπίσουμε τη Θύελλα Καμαρίου στα ίσια και ο καλύτερος ας κερδίσει. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί, αλλά ακόμη και να χάσουμε η ζωή δεν τελειώνει εδώ. Θέλω να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να πρωταγωνιστήσουμε. Το αυριανο αποτέλεσμα θα τα δείξει όλα. Υπάρχει ηρεμία στο σύλλογο, εμείς σαν συμβούλιο του ΑΟ Μυκόνου, γνωρίζετε ότι είμαστε μια ομάδα νοικοκυρεμένη. Υπάρχουν πέντε με έξι άτομα που βοηθούν το σύλλογο συν κάποιους φιλάθλους και επιχειρηματίες του νησιου. Έχουμε σωστή δομή και οργάνωση. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και εύχομαι να πετύχουμε το στόχο μας". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares