Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018 16:38

Κόντρα... Πανθηραϊκού - Αθανασίου

Διαφωνία μεταξύ Γρηγόρη Αθανασιου και Πανθηραϊκού προέκυψε το πρωί της Παρασκευής, με τον ποδοσφαιριστή του συλλόγου, μέσω δηλώσεων, που παραχώρησε stoplekto.gr να κάνει λόγο για αφερεγγυότητα προς το πρόσωπο του.

Από την άλλη, τη διοίκηση εκπροσώπησε ο κ. Σαρρής ο οποίος αρκέστηκε να δηλώσει ότι θα απαντήσει η ομάδα όταν πρέπει και μέσω αποδείξεων προτρέποντας τον ποδοσφαιριστή να ρωτήσει πρώην συμπαίκτες του τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε η ομάδα. 

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του κ. Σαρρή: ''Η ομάδα μας θα απαντήσει επίσημα με αποδείξεις. Εγω προσωπικά έχω μάρτυρες ποδοσφαιριστές που μπορούν να δώσουν τις απαντήσεις. Υπάρχουν παίκτες όπως οι Τσόπελας αλλά και ο Φαμπίνιο και Ρεπετσάς που έχουν αποχωρήσει από το σύλλογο και έχουν τακτοποιηθεί στο ακέραιο. Ο λόγος που ήρθαν αυτοί οι παίκτες στον Πανθηραϊκό ήταν για το γεγονός ότι επρόκειτο για μια ομάδα φερέγγυα και όχι επειδή δεν τιμούμε το λόγο μας. Οι μαθηματικοί  υπολογισμοί μας βγαίνουν και θα απαντήσει η ομάδα όταν πρέπει στον Γρηγόρη Αθανασίου''.

Με τη σειρά του ο Γρηγόρης Αθανασίου είχε αναφέρε stoplekto.gr τα εξής: 'Σίγουρα γνωρίζαμε όλα τα παιδιά που ήρθαμε το καλοκαίρι στον Πανθηραϊκό ότι οι στόχοι ήταν υψηλοί. Γρήγορα όμως μείναμε εκτός, παρ'΄ολα αυτά είχαμε την ευκαιρία να τερματίσουμε στην 2η θέση. Από εκεί και πέρα, τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου μέσω sms ενώ είχαμε συμφωνήσει να πληρωθούμε για 10 μήνες, τελικά αυτό δεν συνέβη ποτέ και πληρωθήκαμε μόλις 7 μήνες. Επειδή δεν ξεκίνησα χθες το ποδόσφαιρο αλλά πριν από 15 χρόνια και μιλάω επαγγελματικά τα οποία τα 10 έτη ήταν σε επίπεδο Superleague, δεν δέχομαι να με κοροϊδεύουν και να μουν αλλάζουν τα λόγια από τα αρχικά που είχαμε συμφωνήσει. Στη συμφωνία που έχω κάνει με την ομάδα υπάρχει ένα υπόλοιπο. Στο μόνο που έκανε η ομάδα παραπάνω εκτός από αυτά που είχαμε συμφωνήσει ήταν να μου δώσει δυο γεύματα περισσότερα για τη γυναίκα μου και το παιδί μου και την ευχαριστώ γι αυτό. Από εκεί και πέρα, είναι προτιμότερο να μας πουν ότι δεν θα μπορούν να μας πληρώσουν ή ότι θα μας καθυστερήσουν, παρά να αλλάζεις με χαζές δικαιολογίες τη συμφωνία που έγινε γίνει μεταξύ μας. Σε αυτό το σημείο θέλω να πω ότι αποτελεί εξαίρεση ο κ. Ποθητός. Εγώ σαν Αθανασίο όταν ρώτησα από την αρχή τι θα κάνουμε με τους μήνες πο περισσεύουν, πήρα την απάντηση ότι δεν θα έπρεπε να ανησυχώ. Λάθος μου που το πίστεψα. Καλή συνέχεια στην ομάδα γιατί απ' όσο μαθαίνω αλλάζει διοίκηση και προσοχή στα νεότερα παιδιά στις συμφωνίες που κάνουν με τις ομάδες. Καλό Καλοκαίρι". 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares