Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 00:15

Ανανέωσε με την Θύελλα Καμαρίου ο Κώστας Μιχάλης

Στο πρόσωπο που άφησε τη σφραγίδα του ώστε η Θύελλα Καμαρίου να γίνει πρωταγωνίστρια στις Κυκλάδες και να στεφθει για πρώτη φορά πρωταθλήτρια θα εμπιστευτεί η διοίκηση της ομάδας τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας και τη νέα χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μιχάλης θα παραμείνει για ακόμη μια σεζόν στο τιμόνι των πρωταθλητών αφού συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση όλων στο Καμάρι, με την είδηση να ακούγεται γαι πρώτη φορά μέσα από την τηλεόραση του Volcano δια στόματος του ισχυρού άνδρα του συλλόγου κ. Βαγγέλη Φουστέρη.

Με την παρουσία του, την προσωπικότητα του, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα ο έμπειρος κόουτς συνέβαλε ώστε ο σύλλογος να πετύχει το στόχο της ανόδου και η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο στις Κυκλάδες, πράγμα που αναγνωρίζεται μέχρι και από τον τελευταίο φίλαθλο.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές αφού σκοπός αποτελεί να στηριχθεί το έμψυχο δυναμικό το οποίο έφερε το σύλλογο στο... Έβερεστ του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου.

Δικές μας πηγές αναφέρουν ότι θα γίνουν 5-6 κινήσεις με παίκτες που θα βρίσκονται στην... πρώτη γραμμή.

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο την Κυριακή 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την άνοδο στην Γ' Εθνική, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του μήνα, με το μενού να περιλαμβάνει... beach volley, ποδήλατο και... μπάσκετ, πράγματα που έχουμε δει και τα προηγούμενα χρόνια από τον Κώστα Μιχάλη και τους συνεργάτες του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares