Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018 15:49

Αποχωρεί ο Παπανικόλας από την Προοδευτική- "Φευγω σαν φίλος"

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια στην Προοδευτική και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, συνθέτοντας μαζί με τον Τάκη Ζίζηλα τους... Πύργους στην γραμμή της οπισθοφυλακής για την ιστορική ομάδα.


Ο Μιχάλης Παπανικόλας έπαιξε το δικό του ρόλο στην επιτυχημένη πορεία των "βυσσινί" τα τελευταία δυο χρόνια, έχοντας εξαιρετική παρουσία απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.
Με το δυναμισμό, την οξυδέρκεια και τη μαχητικότητα του φρόντισε να κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου της Προοδευτικής αλλά και των προσώπων που παρακολουθουν ανελλιπώς το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Παρ' ολα αυτά, η συνεργασία του με τον σύλλογο του Κορυδαλλού απ' ότι φαίνεται λαμβάνει τέλος αφού ο κυματοθραύστης της αμυντικής γραμμής της Πεϊραικής ομάδας , μέσω της δήλωσης που παραχώρησε, αναφέρει ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να αποχωρήσει από τον Κορυδαλλό.
Ο ίδιος στο κείμενο του ευχαριστεί τα πρόσωπα που συνεργάστηκε δηλώνοντας: "Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο της Προοδευτικής ότι φέτος θα αποχωρήσω από την ομάδα. Φεύγω σαν φιλος και εύχομαι στην ομάδα να βρει το δρόμο της και πάντα επιτυχίες".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares