Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 00:34

Καυστική απάντηση Πανθηραϊκού σε Αθανασίου

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Πανθηραϊκός απαντάει στο δημοσίευμα του Γρηγόρη Αθανασίου, παρουσιάζοντας αποδείξεις σχετικά με τα χρήματα που εισέπραξε και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε απέναντι στον ποδοσφαιριστή.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κάνουν λόγο ότι στήριξαν παραπάνω απ' όσο έπρεπε τον τερματοφύλακα, ενώ μέσω βίντεο που ανάρτησαν στην ανακοίνωση δείχνουν ότι η απόδοση του παίκτη στα ματς με Χαλκίδα, Θύελλα Ραφήνας και Παναργειακό δεν ήταν η αναμενόμενη.

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είχε τοποθετηθεί προ εβδομάδων κάνοντας λόγο ότι υπάρχου οφειλές της ομάδας προς το πρόσωπο του.

Αναλυτικά, το κείμενο:

"Σε απάντηση των δημοσιευμάτων του πρώην τερματοφύλακα Γρηγόρη Αθανασίου, προς αποκατάσταση της αλήθειας κάνουμε γνωστά τα κάτωθι:

Η συνεργασία μεταξύ του Σωματείου μας και του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ξεκίνησε μετά τη λήξη της θερινής προετοιμασίας και συγκεκριμένα από 4/9/2017, έως 1/4/2018, είχε δηλαδή διάρκεια περίπου 7 μηνών, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές (8 μήνες). Για την συνεργασία αυτή το Σωματείο μας παρείχε στον ποδοσφαιριστή:

  • Χρηματικό ποσό ύψους 13.900,00€
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο στο Καμάρι Θήρας, το οποίο είχε μισθωθεί από το Σωματείο μας προκειμένου να εξυπηρετηθεί η διαμονή των αθλητών. Έγινε χρήση του δωματίου για δύο μήνες, και τους υπόλοιπους πέντε μήνες ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να μετακομίσει σε ξεχωριστή οικεία της αρεσκείας του, αφού δεν ήθελε η οικογένειά του να διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Κατά δήλωση του ιδίου το ύψος του ενοικίου ανερχόταν στα 2000 ευρώ, τα οποία η ομάδα μας τα κατέβαλε στον ίδιο.
  • Έξι γεύματα ημερησίως, αν και η αρχική συμφωνία αφορούσε δύο γεύματα ανά ημέρα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, ο Πανθηραϊκός στήριξε τον κ. Αθανασίου τόσο υλικά, όσο και ηθικά, σε περιπτώσεις τις οποίες για συγκεκριμένους λόγους δεν επιθυμούμε να γνωστοποιηθούν, ενώ δεδομένη ήταν και η στήριξη έπειτα από αναμετρήσεις στις οποίες η απόδοσή του ήταν – κατά γενική ομολογία – κακή, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να στερηθεί πολύτιμους βαθμούς (πχ. εντός έδρας ήττα από Παναργειακό, εκτός έδρας ήττα από Α.Ο Χαλκίδας).

Όσον αφορά την αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μας στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, και την κατάληψη τελικά της 2ης θέσης, ο Πανθηραϊκός σέβεται και εκτιμά την προσφορά όλων ανεξαιρέτως τον ποδοσφαιριστών, ιδιαιτέρως όμως εκείνους οι οποίοι έχυναν κιλά ιδρώτα τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο ζήτημα. Ευχόμαστε στον αδικημένο ποδοσφαιριστή η νέα του ομάδα να του προσφέρει διπλάσια (και παραπάνω αν γίνεται) αμοιβή και παροχές.

ΥΓ: Η Σαντορίνη ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς του κόσμου και μάλιστα κάποιοι κατάφεραν να απολαύσουν τις πολύμηνες διακοπές εντελώς δωρεάν".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares