Τρίτη, 29 Μαΐου 2018 20:50

Επιβεβαίωση με την παραμονή Μιχάλη στη Θύελλα Καμαρίου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γεγονότος έλαβε χώρα πριν από λίγο στις τάξεις της Θύελλας Καμαρίου, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας.

Συγκεκριμένα, στο τιμόνι του συλλόγου για τρίτη συνεχη σεζόν θα βρίσκεται ο Κώστας Μιχάλης.

Ο έμπειρος προπονητής που τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχίες των Σαντορινιών ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Κυκλάδων για να παραμείνει για ακόμη μια χρονιά στην άκρη του πάγου.

Ο... αρχιτέκτονας της φετινής επιτυχίας συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και οι δυο πλευρές σε διάστημα λίγων λεπτών έδωσαν τα χέρια, αποδεικνύοντας το γεγονός ότι υπάρχει αλληλένδετη ταύτιση απόψεων.

Μάλιστα, ο Κώστας Μιχάλης που είχε παραδώσει την έκθεση του για τη νέα χρονιά, ανέλυσε το πλάνο της νέας περιόδου που θα βρει τη Θύελλα για πρώτη φορά στην ιστορία της να συμμετέχει σε εθνική κατηγορία  και πλέον σειρά παίρνουν οι παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ που καθημερινά θα περνούν την πόρτα της διοίκησης για να συνομιλούν και να συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση της ομάδας: 

"Το Δ.Σ .της ομάδας μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της επιτυχημένης εώς τώρα συνεργασίας μας με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. ΜΙχάλη Κωνσταντίνο.

 Ευχόμαστε στον κ. Μιχάλη υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!

 Μετά τιμής,

 Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου".

983fb56032c1ac1b726360eae9dd3d18_L.jpg

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares