Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018 13:39

Μιχάλης: Σημαντικό ρόλο η ταύτιση απόψεων

Μέσω του sportcyclades.gr ο προπονητής της Θύελλας Καμαρίου, Κώστας Μιχάλης, αναλύει τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης. 

Δυο χρόνια ήταν αρκετά για να δείξει τα πρώτα δείγματα της δουλειάς του αφού από τη στιγμή που ήρθε και ανέλαβε καθήκοντα στη Θύελλα Καμαρίου, οι προσδοκίες ήταν υψηλές. Η αναφορά μας γίνεται στον Κώστα Μιχάλη που έχει διαγράψει τη δική του πορεία στους Καμαριανούς κατακτώντας φέτος το νταμπλ στις Κυκλάδες, αποτελώντας επιλογή της διοίκησης εξ αρχής όσον αφορά την παραμονή του στην ομάδα.

Μετά από τη συνάντηση που έγινε οι δυο πλευρές τα βρήκαν και ο έμπειρος προπονητής που για τρίτο χρόνο θα καθίσει στον πάγκο των πρωταθλητών Κυκλάδων, μέσω του sportcyclades.gr, αναφέρθηκε στους λόγους που είπε το... ναι στους ιθύνοντες της Θύελλας.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

"Δυο χρόνια τώρα έχουμε μια άψογη συνεργασία με την ομάδα. Σε όλα τα θέματα είτε είναι αγωνιστικά είτε έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της ομάδας, έχουμε ταύτιση απόψεων και από εκεί και πέρα από τη στιγμή που η συνεργασία μας είναι τόσο καλή δεν υπήρχε λόγος να μην τη συνεχίσουμε και από τη στιγμή που η διοίκηση ήθελε. 

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος στο νησί από τους ανθρώπους, από τη συμπεριφορά τους και από το κλίμα που υπάρχει. Ήθελα να μείνω στην ομάδα και από τη στιγμή που οι άνθρωποι έδειξαν οτι θέλουν ήταν εύκολο να επέλθει συμφωνία'.

Ερωτηθείς για το πως θα κινηθεί η Θύελλα Καμαρίου στο μεταγραφικό παζάρι, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:

"Η ομάδα θα στηριχτεί κατά πολύ στον περσινό κορμό που διαθέτει. Θα στηρίξουμε τα παιδιά της περσινής ομάδας αλλά θα γίνουν και επιλεγμένες προσθήκες. Ήδη είμαστε σε επικοινωνία με κάποιους παίκτες και στόχος αποτελεί να κλείσουν κάποιες... τρύπες και να αποκτηθούν παίκτες που θα μας βοηθήσουν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής". 

Σε ερώτηση για το στόχο που έχει τεθεί ενόψει της νέας σεζόν, ο προπονητής των πρωταθλητών είπε:

"Αν και δεν έχουμε κάτσει να οριοθετήσουμε το νέο στόχο, αυτό που συζητάμε αυτές τις ημέρες είναι ότι θα πρέπει να κοιτάξουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία και να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία. Αυτό θα οριστικοποιηθεί στη συνάντηση που θα γίνει και θα αναλύσουμε το πλάνο".

Στον επίλογο του, ο Κώστας Μιχάλης έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας λέγοντας:

"Ο κόσμος της ομάδας είναι η κινητήρια δύναμη μας. Θέλουμε να μας στηρίξει στη νέα προσπάθεια που θα κάνουμε στη Γ' Εθνική. Τον περιμένουμε κοντά μας και τώρα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται η ομάδα συσπείρωση και όλοι μπορούν να βοηθήσουν". 

33995356_10215517756992940_2256265518816165888_n.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares