Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018 23:19

Ξυγκάκης: Δύσκολη η επιστροφή μου στον ΑΟ Σύρου αυτή την περίοδο

Το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αρχίζει σιγά-σιγά και μπαίνει στη συνείδηση του κοινού όσο περνούν τα χρόνια.

Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η συμμετοχή της Μικτής ΕΠΣ στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Αρκετοί ποδοσφαιριστές, με ρίζες από τα νησιά μας αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα και κάνουν τους Κυκλαδίτες σε όλο τα μήκη και πλάτη της γης υπερήφανους.

Ένας εξ αυτών είναι ο άσος της Προοδευτικής, Αλέξης Ξυγκάκης, ο οποίος με δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, τα μελλοντικά του σχέδια, ενώ, σχολίασε την επικείμενη επιστροφή του στον ΑΟ Σύρου.

Ερωτηθείς για την πορεία της Προοδευτικής στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ο νεαρός αμυντικός είπε:"Θεωρώ ότι η χρονιά ήταν επιτυχημένη και ατομικά και ομαδικά καθώς μας παρουσιάστηκαν διάφορα εμπόδιο που μας έκαναν να εξάγουμε το συμπέρασμα ότι κάποιοι δεν ήθελαν την Προοδευτική στα μπαράζ''.

Σε ερώτηση για τα μελλοντικά του σχέδια, ο Συριανός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: "Όσο για τα μελλοντικά μου σχέδια προσπαθώ να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ με σκληρή δουλειά και υπομονή".

Στον επίλογο του αναφέρθηκε σε επικείμενη επιστροφή του στον ΑΟΣ, ο Αλέξης Ξυγκάκης, τόνισε:"Η επιστροφή μου στον ΑΟΣ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι αρκετά δύσκολη , καθώς πραγματοποιώ και τις σπουδές μου στην Αθήνα".

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares