Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 19:41

Ντούμος: Χαρούμενος που έμεινα στον Πανθηραϊκό

Ηταν από τους ποδοσφαιριστές που η απόδοση του σε κάθε ματς έπαιζε πολύ μεγάλο ρόλο όσον αφορά την εικόνα που θα παρουσίαζε ο Πανθηραϊκός.

Ο Χρήστος Ντούμος αποκτήθηκε πέρυσι με στόχο να βοηθήσει και να συμβάλλει στην πορεία της ομάδας στον απαιτητικό 7ο όμιλο και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Τα επτά τέρματα που σημείωσε στο πρωτάθλημα και τα 8 στο Κύπελλο ΕΠΣ Κυκλάδων, πιστοποιούν ότι η χρονιά του ήταν άκρως παραγωγική βοηθώντας τον Πανθηραϊκό να πετύχει το στόχο του.

Ο ίδιος παρότι δέχτηκε κρούσεις από ομάδες της Αθήνας, κάτι που ήταν λογικό, προτίμησε τη... σιγουριά του Πανθηραϊκού, αφού, ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου προς το πρόσωπο του.

Ως εκ τούτου, στην πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε ο ίδιος απάντησε αμέσως θετικά, με τις δυο πλευρές να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία. Πλέον, ο Ντούμος δίνει τη δυνατότητα στον Ανδρέα Σκέντζο να υπολογίζει σε μια αξιόπιστη λύση όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Η ιστοσελίδα sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον άσο του Πανθηραϊκού ο οποίος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας και στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που θα είμαι και τη νέα χρονιά στον Πανθηραϊκό. Είναι ένα σωματείο υγιές και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να πετύχουμε το στόχο μας. Εύχομαι στους συμπαίκτες μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία".

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares