Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 11:57

Ευχαριστούμε τους συντελεστές της γιορτής και όσους μας τίμησαν

Η 3η Ιουνίου ήταν μέρα γιορτής για τη Θύελλα Καμαρίου, καθώς ο σύλλογος της Σαντορίνης πραγματοποίησε την φιέστα για την κατάκτηση του νταμπλ.

Μετά τα γλέντια και τις χαρές, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου για να ευχαριστήσει τους συντελεστές αυτής της γιορτής, αλλά και όσους παρευρέθηκαν :

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η φιέστα που διοργάνωσε η ομάδα μας.

Η 3η Ιουνίου ήταν η ημερομηνία που διάλεξε η ομάδα μας για να γιορτάσει με τον φίλαθλο κόσμο του νησιού την κατάκτηση του νταμπλ για 1η φορά στην ιστορία της!

Η ημέρα ξεκίνησε με τον φιλικό αγώνα των Ανδρών με το τμήμα Παλαιμάχων και η... βαθιά νύχτα τους βρήκε όλους να γλεντάνε στην πλατεία του χωριού μας όπου και διοργανώθηκε χορός για τα επινίκια μιας ονειρεμένης χρονιάς!

Το Δ.Σ. της ομάδας μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και όσους βοήθησαν στην επιτυχημένη αυτή βραδιά και μεταξύ άλλων τους:

κ. Λευτέρη (Ξέφτερας), Γιώργο Μηνδρινό και Καραμολέγκο Χριστόφορο για την προετοιμασία του φαγητού, τα Argyros Estaste, Karamolegos Winery και Santo Wines για την προσφορά του κρασιού, τον φούρνο Ζώρζου Ελευθερίου καθώς και τον Πρόεδρο του Τ.Δ. Καμαρίου.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την βοήθεια και την παρουσία σας!

 

Μετά τιμής, 

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares