Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 10:56

Σκούπρας: Ίσως κάποια στιγμή επιστρέψω στον Πανναξιακό

Γνωστός στο κοινό των Κυκλάδων είχε γίνει από το πέρασμα που είχε από τον Πανναξιακό τη σεζόν 2015-2016.

Ο Κώστας Σκούπρας, φρόντισε από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του να δείξει την ποιότητα και τις ικανότητες που έχει, και αυτό το αποτυπώνεται το γεγονός ότι με τη φυγή του σε διάστημα ημερών υπέγραψε συμβολαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λάρισας που αγωνίζεται στην Football League.

Ο ίδιος ωστόσο δείχνει να μην ξεχνάει το νησί των Κυκλάδων αφού τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Νάξο και απολαμβάνει τις διακοπές του.

Η ιστοσελίδα sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή της Θεσσαλικής ομάδας ο οποίος ρωτήθηκε εάν παρακολουθεί την πρώην του ομάδα λέγοντας: ''Δεν παρακολουθώ και πολύ. Αλλά συχνά μαθαίνω νέα για τον Πανναξιακό, σε τι επίπεδο βρίσκεται και πως τα πηγαίνει''.

Ερωτηθείς εάν επιθυμεί να γυρίσει κάποτε στη Νάξο για μόνιμη εγκατάσταση, ο Σκούπρας είπε: ''Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να γυρίσω. Ίσως όμως στο τέλος της καριέρας μου να το σκεφτόμουν. Πάντως, εάν υπήρχε κάποιο πρότζεκτ σοβαρό ίσως το σκεφτόμουν''.

Σε ερώτηση εάν του λείπει η Νάξος, ο πρώην παίκτης του Πανναξιακού είπε: ''Η Νάξος επειδή έχω συνηθίσει σε άλλο τρόπο ζωής δεν μου λείπει. Αν και αυτή τη φορά που την επισκέπτομαι την σκέφτομαι σαν τόπο που θα ήθελα να ζήσω στο μέλλον''.

Στον επίλογο του, ο Σκούπρας έκανε αναφορά στη χρονιά που πραγματοποίησε ο ίδιος λέγοντας: ''Η χρονιά που έκανα φέτος ήταν επιτυχημένη σε ομαδικό και σε ατομικό επίπεδο. Η ομάδα πέτυχε από νωρίς το στόχο της παραμονής στη Β' Εθνική οπότε απολαύσαμε τα ματς που απέμεναν. Όσο για το ατομικό επίπεδο και τους στόχους μους είμαι χαρούμενος πάνω απ' όλα γιατί ολοκλήρωσα μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς έχοντας σε 29 ματς γεμάτα.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares