Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 20:35

Λεονταρίτης: Πιστεύουμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον στηρίζουμε

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργάνωσε αρκετές αθλητικές διοργανώσεις δείχνοντας με αυτό το τρόπο την ευαισθητοποίηση της προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αυτή η προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί απ' όλους τους τοπικούς άρχοντες αφού στόχος αποτελεί όσο και περισσότερα παιδιά όσο περνούν τα χρόνια να ωθούνται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό προκειμένου να κερδίζουν πράγματα μέσα από αυτόν και να είναι σε επαφή με την άθληση καθημερινά.
Τα έργα της Περιφέρειας είναι αρκετά τα τελευταία χρόνια και απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι προκήρυξε την τοποθέτηση 14 χλοοταπήτων σε αρκετά γήπεδα.
Για όλα αυτά και πολλά περισσότερα, μίλησε στο sportcyclades.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, ο οποίος τόνισε
"Πιστεύουμε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τον στηρίζουμε σε όλα τα σπορ . Παρότι δεν έχουμε την αρμοδιότητα του αθλητισμού μέσα σε ίδιους χώρους έχουμε διοργανώσει όλα τα final four στις Κυκλάδες δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά να συναγωνιστούν και να χαρούν το παιχνίδι και γιατί όχι να μην βρουν αξιόλογη καριέρα μέσα από το αθλητικό κομμάτι. Ο αθλητισμός για τα νέα παιδιά και τη σημερινή εποχή είναι το ζητούμενο και εμείς προτρέπουμε να ασχοληθούν. Δε τα προτρέπουμε με τη ρητορική αλλά με την ενίσχυση των αθλητικών διοργανώσεων καθώς και με βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων''.

leontaritis-giorgos.jpg

Στη συνέχεια ο κ. Λεονταρίτης, παραχώρησε το δικό του σχόλιο για την προσπάθεια της Περιφέρειας όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις λέγοντας:
''Καταβάλαμε μια τιτάνια προσπάθεια για τον εκσυχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων γιατί οι αθλητικές εγκαταστάσεις ανήκουν στο α' βαθμός αυτοδιοίκησης. Προκυρήξαμε την τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα στα γήπεδα της Κέας, Κύθνου, Σύρου, Κουφονησίου, Αμοργού και Τήνου και σύντομα θα εξαγγείλουμε έργα βελτίωσης και στη Νάξο και στη Παρο που αφορούν ποδόσφαιρο και γήπεδα μπάσκετ και βόλεϋ.
Θα συνεχίσουμε να είμαστε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και θα στηρίζουμε τα σωματεία μας που δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ειδικά στις Κυκλάδες που είναι το πιο δύσκολο σημείο της Ευρώπης όσον αφορά τον τομέα της άθλησης. Μικρά παιδιά πρέπει να διανυκτερεύσουν μια και δυο ημέρες σε κάποιο νησί για να δώσουν ένα αγώνα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές που προσπαθούν για το καλύτερο''.

32332163_1840851242885050_9035475670150414336_o.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares