Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 14:28

Λούκας: Οικογένεια μου ο Πανθηραϊκός

Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα που ο Λούκας Στάθης υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας με τον Πανθηραϊκό.

Ο υψηλόσωμος αριστεροπόδαρος μέσος που τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Λιοσίων φαίνεται ότι έχει βρει την... Ιθάκη του στο νησί της Σαντορίνης και αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που παραμένει αυτά τα χρόνια στις Κυκλάδες.

Με παρουσία εξαιρετική εντός και εκτός γηπέδου, ο ικανότατος ποδοσφαιριστές αποτελεί έναν από τους πυλώνες στην πορεία του Πανθηραϊκού τα τελευταία χρόνια έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣ Κυκλάδων όπως και την κατάληψη της 2ης θέσης πέρυσι στον 7ο όμιλο.

Αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο ποδοσφαιριστής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης, του κόσμου αλλά και των προπονητών που έχει συνεργαστεί αφού πρόκειται για ένα βασικό στέλεχος της ομάδας έχοντας αγωνιστεί με όλους τους προπονητές που έχουν περάσει από το σύλλογο.

Αυτό θα συμβαίνει και την επόμενη σεζόν, αφού ο Λούκας Στάθης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Σαντορινιούς και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή που σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας με το σύλλογο λέγοντας: "Είμαι χαρούμενος που θα παραμείνω για 5η χρονια στην ομάδα. Πλέον, ο Πανθηραϊκός αποτελεί οικογένεια μου και ήταν δύσκολο να αρνηθώ την πρόταση".

Ερωτηθείς για τους στόχους που έχουν τεθεί, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είπε: "Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε μια δεμένη ομάδα με καλούς χαρακτήρες και να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο που θα το χαίρετε ο κόσμος. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε στην πρώτη τριάδα αφού κάθε σεζόν η ομάδα θέτει στόχους πρωταγωνιστικούς".

Όσον αφορά το κομμάτι των ανανεώσεων τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν ακόμη περισσότεροι παίκτες που συμφώνησαν με το σωματείο, ενώ γίνονται ενέργειες που αφορούν το μεταγραφικό σχεδιασμό με τη διοίκηση να μην είναι σε θέση να ανακοινώσει για ευνόητους λόγους ονόματα. 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares