Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 14:55

Η απάντηση του ΤΑΚ Περιστεριώνα στον Θοδωρή Μάμμο

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση της η διοίκηση του ΤΑΚ Περιστεριώνα Τήνου απαντά στον προπονητή του ΑΠΑΣ τα Φανάρια και συγκεκριμένα σε πράγματα που ειπώθηκαν στη συνέντευξη που παραχώρησε στο sportcyclades.gr.

Τακ Περιστεριώνας

Απάντηση στη Συνέντευξη του προπονητή κ. Μάμμου Θεόδωρου στον  αθλητικό ειδησεογραφικό ιστότοπο Sportcyclades

Όπως γνωρίζετε όλοι η φιλοσοφία της ομάδας μας, του Τ.Α.Κ. Περιστεριώνα, αποβλέπει στη συνεργασία με τα υπόλοιπα σωματεία του νομού μας για την προώθηση του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού στις Κυκλάδες. Στην πρόσφατη συνέντευξη του προπονητή του ΑΠΑΣ «Τα Φανάρια»  κ.Θοδωρή Μάμμου στο Sportcycladesμε αφορμή την κατάκτηση του Aνδρικού πρωταθλήματος μπάσκετ της ομάδας του με λύπη ακούσαμε να παρουσιάζει μέρος της αλήθειας όσων συνέβησαν και εσκεμμένα να αποκρύπτει το γεγονός ότι η μετακίνηση του Περιστεριώνα προς Σαντορίνη μέσω Πειραιά είχε το τριπλάσιο κόστος από την απευθείας  μετακίνηση μέσω του ταχυπλόου ( που τελικά δεν διεκπεραιώθηκε λόγω απαγορευτικού). Για αυτό το λόγο και για να ακουστεί και η άλλη πλευρά ώστε να μην δημιουργούνται εντυπώσεις και λανθασμένα συμπεράσματα οφείλουμε να απαντήσουμε λεπτομερώς στις κατηγορίες του τόσο απέναντι στην ομάδα μας όσο και στον προπονητή μας κ. Αντώνη Βιδάλη.

Ξεκινώντας θα θέλαμε να ρωτήσουμε γιατί δεν ήταν στο ραντεβού του final 4 του εφηβικού της Τήνου οι 2 ομάδες της Νάξου, όταν 5 μέρες πριν αποχώρησε το aqua spirit από το δρομολόγιο των Κυκλάδων, αλλά έφτασαν Σάββατο απόγευμα, δημιουργώντας αναστάτωση στο άψογα οργανωμένο F4 της Τήνου,ενώ θα μπορούσαν να έρθουν μέσω Πειραιά ξεκινώντας από Πέμπτη και να είναι Τήνο στην ώρα τους πριν τους ημιτελικούς;Είμαστε σίγουροι ότι η απάντηση αφορά το οικονομικό κομμάτι. Αντιθέτως ο Περιστεριώνας δεν ήταν στην ώρα του στην Σαντορίνη όχι λόγω θέματος οικονομικού αλλά ούτε και του άρρωστου παιδιού του προπονητή μας κ. Αντώνη Βιδάλη (απαράδεκτη και άσχετη η αναφορά κ. Μάμμο) αλλά λόγω του απαγορευτικού του seajet το οποίο την Παρασκευή ενώ θα περνούσε από την Τήνο (άφιξη Σαντορίνη 12.30 μ.μ. δηλαδή 5 ώρες πριν το τζάμπολ) βγαίνοντας από τον Πειραιά μετά το Σούνιο επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά λόγω θυελλωδών ανέμων. Βέβαια την Πέμπτη το πρωί ο πρόεδρος της ΕΣΚΚ κ. Λώρης Σαλάχας σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας και έχοντας γνώση του Δελτίου καιρού με πρόβλεψη  5-6 νότιους ανέμους για την επομένη μέρα, μας πρότεινε τη λύση μέσω Σύρου και Πάρου την ίδια μέρα, αλλά δυστυχώς ήταν ακατόρθωτο για τα παιδιά της ομάδας να ειδοποιηθούν και να ετοιμαστούν,γιατί εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα μαθήματα τους σε 3 διαφορετικά σχολεία (Γυμνάσιο, ΕΠΑΛ, Γενικό Λύκειο), ώστε να είναι στο πλοίο στις 15:00 για Σύρο και ενώ δύο παιδιά της ομάδας μας μένουν σε χωριά της Τήνου (Τζάδο και Κέχρο), σωστά λοιπόν και ο πρόεδρος κ. Σαλάχας πρότεινε και όχι διέταξε.

      Επίσης κ.Θοδωρή Μάμμο θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι γνωρίζοντας τα απρόοπτα του νοσήματος του παιδιού του κ. Αντώνη Βιδάλη και έχοντας στην ομάδα μας ένα εξίσου εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο τον κ. Παναγιώτη Σιώτη, η ομάδα μας ήταν έτοιμη να στείλει τον κ. Σιώτη στη Σαντορίνη σε περίπτωση εκτάκτου προβλήματος σχετιζόμενο με το νόσημα του παιδιού. Όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Αντώνης Βιδάλης αντιμετωπίζει με αξιοζήλευτο θάρρος και υπομονή το θέμα υγείας του παιδιού και ποτέ δεν το επικαλέστηκε ούτε η ομάδα μας που τιμά όλα αυτά τα χρόνια την Ιστορία της δεν απουσίασε από κανένα ραντεβού με τη θέληση της (για την ιστορία να θυμίσουμε ότι στο final 4 του εφηβικού του 2012 στην Σύρο ακόμα περιμένουμε εμείς με την Ερμούπολη τον Πανναξιακό και την ομάδα σας).Σας παρακαλούμε Δημόσια κ. Μάμμο  να ανακαλέσετε την άστοχη και προσβλητική αναφορά σας στο πρόβλημα υγείας του παιδιού του προπονητή μας του κ. Βιδάλη Αντώνη, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει αμέτρητα πράγματα στο κυκλαδίτικο μπάσκετ που δεν μπαίνουν στη ζυγαριά ούτε με 1 ούτε με 100 πρωταθλήματα και κύπελλα.

Αυτή και μόνο είναι η αλήθεια και ο Περιστεριώνας θα ταξίδευε από την Πέμπτη αν απλούστατα είχε ειδοποιηθεί την Τετάρτη το βράδυ για την λύση της Πέμπτης μέσω Σύρου-Πάρου. Αντ’ αυτού φύγαμε από Τήνο προς Πειραιά την Παρασκευή και αφού διανυκτερεύσαμε σε ξενοδοχείο του Πειραιά, την επομένη το πρωί ταξιδέψαμε με το BlueStarστην Σαντορίνη με μεγαλύτερη ταλαιπωρία και τριπλάσια έξοδα από σας, φτάσαμε κατευθείαν από το πλοίο στο κλειστό και παίξαμε στον 2ο ημιτελικό μετά δηλαδή τον 1ο ημιτελικό  Φανάρια-Ερμούπολη με την οικοδέσποινα Σαντορίνη και εννοείται με λιγότερες ώρες ξεκούρασης σας αντιμετωπίσαμε το άλλο πρωινό και δικαιότατα αναδειχτήκαμε νικητές, υπάρχει και οπτικοακουστικό βίντεο για όσους ακόμη δεν μπορούν να το πιστέψουν ή αρνούνται να το αναγνωρίσουν.

     Εμείς δηλαδή χαλάσαμε το πρόγραμμα του f4 της Σαντορίνης ενώ εσείς κ. Μάμμο 2 βδομάδες πριν δεν χαλάσατε το πρόγραμμα του final4 της Τήνου; Δυστυχώς αντιλαμβανόμαστε ότι όταν κερδίζει η ομάδα σας είναι Δίκαια τα πράγματα και όταν χάνετε είναι Άδικα και αν είχατε βγει πρωταθλητές στο παιδικό όλα θα ήταν καλά για εσάς. Αυτό φάνηκε όταν κερδίσατε την Ερμούπολη στην ημιτελικό που όλα ήταν μέλι γάλα και ξαφνικά την άλλη μέρα το πρωί λέτε στη συνέντευξη ότι τα παιδιά σας δεν μπορούσαν να αντέξουν την αδικία. Ποια αδικία, φαντάσματα βλέπετε; Το Σάββατο το βράδυ όλα ήταν καλά και το πρωί της 25ης Μαρτίου όλη η αδικία ήταν πάνω σας; Μήπως κ. Μάμμο υποτιμάτε την νοημοσύνη μας; Βέβαια εσείς καλά κάνατε και βαπτιστήκατε φαβορί και υποστηρίζατε ότι έχετε τις καλύτερες ομάδες σε εφηβικό και παιδικό αλλά να ξέρετε ότι εδώ στις Κυκλάδες οι νικητές αναδεικνύονται εντός των 4 γραμμών και έτσι θέλουμε και πρέπει. Γιατί απαξιώνεται όλο αυτό τον καιρό την επιτυχία των παιδιών μας που παίζοντας με πάθος και ήθος αναδείχτηκαν άξιοι Πρωταθλητές Κυκλάδων κατά γενική ομολογία από όλα τα σωματεία του νομού μας.Να σας θυμίσουμε δε ότι ο Περιστεριώνας έμαθε από τις αποτυχίες των προηγούμενων final4, τελευταίο πρωτάθλημα το 2010, ποτέ δεν μεμψιμοίρησε αλλά ξέρει να διαχειρίζεται τις ήττες του και να τις αξιοποιεί για τη βελτίωση των αθλητών και των αθλητριών του. Εσείς κ. Μάμμο δυστυχώς δεν πήρατε τις ευθύνες που σας αναλογούν, αλλά αντίθετα από παντού βλέπετε αδικίες και το φταίξιμο θέλετε να ανήκει σε άλλους αλλά ποτέ σε εσάς. Εκεί βρίσκεται η αιτία που έφυγαν τα 3 παιδιά σας από το μπάσκετ όπως αναφέρετε. Γιατί τα μάτια των παιδιών μας, βλέπουν όπως βλέπουν τα μάτια των ανθρώπων που τα καθοδηγούν (γονείς, δάσκαλοι, προπονητές κ.τ.λ.). Αν κάποιος λοιπόν χάλασε το final4 της Σαντορίνης αυτός είστε εσείς κ. Μάμμο με την συμπεριφορά σας, την οποία μιμήθηκαν δικαιολογημένα  και οι αθλητές σας.

            Τελειώνοντας θα σας παρακαλούσαμε να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να σκέφτεστε καλύτερα πριν μιλήσετε και κατηγορήσετε άδικα ομάδες και προσωπικότητες και να δείτε βίντεο από τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σας στους αγώνες της ομάδας σας απέναντι σε διαιτητές, παίκτες και προπονητές αναγνωρίζοντας  τα λάθη σας. Όλοι μας κάνουμε σφάλματα αλλά καλό θα είναι να έχουμε το θάρρος να τα αποδεχτούμε και να τα διορθώσουμε δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα στους νέους μας αθλητές. Προχωράμε μπροστά αφήνοντας πίσω τις αγκυλώσεις και τα προσωπικά μας θέλω βάζοντας πάνω από όλα το καλό του μπάσκετ και του αθλητισμού.

To ΔΣ του ΤΑΚ Περιστεριώνα

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares