Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 17:27

Μάρκος Φύτρος: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Πανθηραϊκό

Ο Μάρκος Φύτρος δεν έχει μεγάλη αξία μόνο ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως άνθρωπος, καθώς λίγο μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του από τον Πανθηραϊκό, ο ίδιος με προσωπική του τοποθέτηση, ευχαριστεί τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση του είναι εντελώς προσωπική και δεν έχει να κάνει με την ομάδα.

 Η δήλωση του μέσα από το sportcyclades.gr κλείνει τις όποιες παρεξηγήσεις πάνε να δημιουργηθούν σχετικά με την αποχώρηση του, καθώς δηλώνει ικανοποιημένος από τη συνεργασία, τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο οικονομικό κομμάτι.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Μάρκου Φύτρου:

«Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Πανθηραϊκού κ. Νίκο Καμπουράκη και σε όλη τη διοίκηση και τον κόσμο του Πανθηραϊκού για όλη την αγάπη και την εκτίμηση που έδειξαν προς το πρόσωπο μου... Η απόφαση μου φέτος να μην πορευτώ με τον Πανθηραϊκό δεν έχει να κάνει με οικονομικούς ή άλλους παράγοντες. Απεναντίας η διοίκηση του Πανθηραϊκού με τίμησε με την πρόταση που μου έκανε και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά γι αυτό.

Εύχομαι στον Πανθηραϊκό κάθε επιτυχία και ιδιαίτερα στους πρώην συμπαίκτες - φίλους, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

Αποχωρεί από τον Πανθηραϊκό ο Μάρκος Φύτρος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares