Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 20:00

Καμπουράκης-Μενδρινός: Δύσκολες οι συνθήκες, αλλά υπάρχει αγάπη για τον Πανθηραϊκό

Αποτελεί τον μακροβιότερο πρόεδρο στην ιστορία του Πανθηραϊκού, αφού για 18 συνεχόμενα έτη, ο Νίκος Καμπουράκης διατηρεί την κορυφαία θέση στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας από τη Σαντορίνη.

 Σεμνός, ταπεινός και πάντα γεμάτος όραμα διατηρεί συνεργάτες που δουλεύουν καθημερινά για να προσφέρουν στον Πανθηραϊκό, χωρίς να έχουν το παραμικρό όφελος. 

Το έτερο πρόσωπο που συνδέει το παρελθόν, το παρών και το μέλλον του συλλόγου ακούει στο όνομα, Ποθητός Μενδρινός, που αποτελεί παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου και επί χρόνια παράγοντα, που έχει δώσει και τη ψυχή του για τον Πανθηραϊκό.

Αμφότεροι μίλησαν στο sportcyclades.gr για τη νέα προσπάθεια που θα γίνει στον Πανθηραϊκό, με τον Νίκο Καμπουράκη να μιλάει αρχικά και τον Ποθητό Μενδρινό να παίρνει το λόγο στη συνέχεια.

Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις τους, όπου αρχικά μίλησε ο κ. Καμπουράκης:

"Μετά από 17 χρόνια είχα σκοπό να μην παραμείνω φέτος αλλά δέχθηκα πιέσεις από παλιούς και νέους συνεργάτες που έχουν χρόνια ασχοληθεί με την ομάδα. Με πίεσαν και δεν μπορούσα να αρνηθώ γιατί υπήρχε ένα ενδιαφέρον, και έτσι παρέμεινα για ένα χρόνο ακόμη και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας στην Γ' Εθνική. Με δύσκολες συνθήκες και σε δύσκολες εποχές ειδικά για τις νησιώτικες ομάδες που κάνουμε δύσκολα και μακρινά ταξίδια. Παρ' όλα αυτά, υπάρχει η αγάπη μας για το νησί και την ομάδα μας και αυτό μας αναγκάζει να ασχολούμαστε".

Στη συνέχεια οι δυο διοικούντες αναφέρθηκαν στη προσπάθεια που θα γίνει φέτος λέγοντας:

"Ήδη έχει ξεκινήσει μια νεα προσπάθεια να παραμείνει ο κορμός της ομάδας. Από πέρυσι το Γενάρη, κάναμε πορεία πρωταθλητισμού. To 50% της περσινής ομάδας έχει παραμείνει και θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε σε μεταγραφική ενίσχυση για να διευρύνουμε το δυναμικό μας.  Πιστεύω ότι στο τέλος του μήνα θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε και θα έχουμε δομηθεί σαν ομάδα. Σε πρώτη φάση στόχος αποτελεί η παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει". 

Ερωτηθείς εάν υπάρχει άγχος από την πλευρά του, με δεδομένο ότι βρίσκεται για 17 συνεχόμενα χρόνια στην προεδρία της ομάδας, ο Νίκος Καμπουράκης είπε:

"Σίγουρα έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 4-5 χρόνια. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια των συνεργατών και του κόσμου που είναι κοντά στην ομάδα θα πετύχουμε. Άλλωστε σε κάθε εντός έδρας μας το γήπεδο είναι γεμάτο και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε''.

Στη συνέχεια Μενδρινός και Καμπουράκης αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι υπάρχει και η έτερη ομάδα του νησιού στην Γ' Εθνική, η Θύελλα Καμαρίου, υποστηρίζοντας:

"Υπάρχει και το χαρμόσυνο γεγονός ότι και δεύτερη ομάδα από το νησί θα συμμετέχει στη Γ' Εθνική. Πιστεύω ότι θα είμαστε στον ίδιο όμιλο αν και δεν το ξέρουμε απόλυτα αυτό. Πάντως αυτό το στοιχείο είναι θετικό και θα βοηθήσει και τους δυο".

Στον επίλογο τους, οι δυο γνωστοί παράγοντες του Πανθηραϊκού έστειλαν το μήνυμα τους στον κόσμο του συλλόγου λέγοντας:

"Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε καταρχήν γιατί προσφέρει βοήθεια στο σύλλογο και να τους καλέσουμε να είναι και φέτος κοντά μας και να στηρίξει την προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου, των προπονητών και των παικτών. Θα πρέπει να μας ενισχύουν ηθικά και οικονομικά και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα ώστε να αποδώσουμε το αναμενόμενο όπως συνέβη και πέρυσι". 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares