Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 11:58

Περιάλης: Όλοι μας θα πρέπει να παίζουμε για τη φανέλα

Στην επιχείρηση του πατέρα του, στην Τήνο πετύχαμε τον Γιώργο Περιάλη. Ο παίχτης που φέτος το καλοκαίρι θα είναι στα πιο hot ονόματα της μεταγραφικής περιόδου για τις Κυκλάδες κι όχι μόνο έδωσε στο tinosnow.gr μια απολαυστική συνέντευξη για το μέλλον του, τον Πανθηραϊκό αλλά και για το Tηνιακό ποδόσφαιρο.

Την συνέντευξη επιμελήθηκε ο Γιώργος Τζανουλίνος για το tinosnow.gr

Γιώργο, καταρχήν να σε ευχαριστήσουμε για τον χρόνο που διέθεσες για να σε ρωτήσουμε κάποια πράγματα. Προσφάτως ενημερωθήκαμε πως τελειώνει το συμβόλαιό σου με τον Πανθηραΐκό και από μέρα σε μέρα θα μείνεις ελεύθερος (κι ωραίος). Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Εγώ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! 
Ναι το συμβόλαιό μου με τον Πανθηραϊκό τελείωσε, ωστόσο υπάρχει επικοινωνία με την ομάδα για ανανέωση χωρίς ακόμη να ύπαρχει κάποια συμφωνία. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

Με τον Πανθηραΐκό, είχες κατακτήσει πρωτάθλημα Κυκλάδων και πέρυσι κάνατε μια αξιοπρεπής πορεία στη Γ’ Εθνική. Ποιες είναι οι σχέσεις σου με τη Διοίκηση, τους προπονητές αλλά και τους παίχτες του Πανθηραΐκού;

Είμαι 3 χρόνια στον Πανθηραϊκό. Πραγματικά από αυτόν τον σύλλογο μόνο θετικά πράγματα έχω εισπράξει. Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι πραγματικά απίστευτοι, αγαπούν πολύ την ομάδα και το άθλημα και γι' αυτό στον ΠανθηραΪκό, κανείς δεν είναι τυχαίος, από τους προπονητές μέχρι και τους παίχτες. Είναι όλοι επιλεγμένοι πρώτα για τον καλό τους χαρακτήρα και μετά για το ταλέντο τους. Οι σχέσεις σε αυτήν την ομάδα είναι άριστες. Αυτό σπανίζει πλέον στην εποχή μας, δεν το συνατάς σχεδόν πουθενά.

Ποιος κατά τη γνώμη σου, από τις ομάδες που έχεις περάσει, είναι ο προπονητής που σε βοήθησε να γίνεις ο Γιώργος που είσαι σήμερα; Κι επίσης, λίγο άδικο για κάποιους, ποιους θα συγκατέλεγες στην καλύτερη 11άδα για την μέχρι τώρα πορεία σου.

Πιστεύω ότι ο προπονητής παίζει μικρότερο ρόλο από έναν ποδοσφαιριστή. Όλα είναι θέμα δουλείας και θέλησης. Όσο περισσότερο επιμένεις, είσαι σωστός σε αυτό που κάνεις, είναι θέμα χρόνου να πάρεις αυτό που αξίζεις.
Σ' ένα σύνολο, είναι πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο. Για να λειτουργήσει μια ομάδα σωστά, δεν φτάνει μόνο το ταλέντο. Προηγούνται οι σχέσεις των ποδοσφαιριστών, η συμπαράσταση σε μια δύσκολη στιγμή, η σωστή επικοινωνία.
Εγώ προσωπικά δεν ξεχωρίζω ονόματα στο πίσω μέρος της φανέλας, υπάρχει μόνο ένα όνομα στην προστινή όψη για το οποίο πρέπει να παίζουν όλοι, όποιοι και να είναι. 
 
 Ποια θεωρείς την καλύτερη αλλά και την χειρότερη στιγμή της καριέρας σου, καθώς και το καλύτερο-σημαντικότερο γκολ που έχεις πετύχει;

Προσωπικά νομίζω χειρότερη στιγμή για έναν αθλητή είναι οι τραυματισμοί, διότι σου στερούν τα πάντα. Το να κάτσεις στον πάγκο (που για μένα και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μαθήματα) ή να χάσεις μια ευκαιρία σ' ένα παιχνίδι δεν είναι πρόβλημα... Το να μην έχεις όμως τη δυνατότητα να αγωνιστείς, είναι το χειρότερο.
Σίγουρα το να σημείωνεις κάποιο γκολ, είναι μια ξεχριστή χαρά ειδικά όταν αυτό είναι σ' έναν τελικό! Νομίζω μπορώ να ξεχωρίσω το τέρμα που είχα σημειώσει στον τελικό κυπελλου κυκλάδων, ΑΟ Σύρου - Θύελλα Καμαρίου. Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα. 

Όσο αφορά την μέχρι τώρα καριέρα/πορεία σου, έχουν υπάρξει στιγμές που να έχεις μετανιώσει για μια λάθος απόφαση, για μια ευκαιρία που χάθηκε κλπ;

Προσωπικά, πιστέυω καλύτερο είναι να μετανιώσεις για κάτι που δεν έκανες... Μια λάθος απόφαση, μια προσπάθεια που απέτυχε, μόνο θετικά πράγματα έχουν να σου δώσουν. Το να μην προσπαθήσεις όμως για κάτι, εκεί πρέπει να το μετανιώσεις γιατί δεν θα μάθεις ποτέ το αποτέλεσμα... Οπότε μπορώ να πω όχι δεν έχω μετανιώσει πότε για κάτι που έκανα. 
 
Έχεις μεγαλώσει εδώ, ξέρεις τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο κι έχεις άποψη πάνω στο θέμα. Για το τηνιακό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για τον Π.Α.Σ. Τήνου, αλλά και τις ακαδημίες, τι γνώμη έχεις;

Όντως η Τήνος είναι το νησί που μεγάλωσα. Έχω μια ξεχωριστή αγάπη για την ομάδα που ξεκίνησα (άσχετα αν είχε διαφορετικό όνομα τότε, για μένα είναι το ίδιο). Εκεί έκανα τα πρώτα μου βήματα, έτσι αναδείχτηκα... Ο ΠΑΣ Τήνου, είναι μια ομάδα που δείχνει ότι όλοι θέλουν το καλό του νησιού και γι αυτό και δημιουργήθηκε. Χαίρομαι που ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε το άθλημα, που τρέχουν και ασχολούνται χωρίς να έχουν κάποιο κέρδος ειδικά σε μια τόσο δύσκολη εποχή που ζούμε. Νομίζω είναι απλά θέμα χρόνου, η ομάδα αυτή να δέσει καλά και να γυρίσει στις καλές της εποχές που θα πρωταγωνιστεί και πάλι!.
Στις καλοκαιρινές μου διακοπές που έρχομαι στο νησί, πηγαίνω στο γήπεδο και βλέπω τα μικρά παιδιά που κάνουν προπόνηση. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά, οι προπονητές τους ενδιαφέρονται να είναι σωστά τα πρώτα τους βήματα που κάνουν (και είναι πολύ σημαντικό αυτό) και όχι απλά να φύγει η υποχρέωσή τους. Τα παιδιά αυτά είναι το μέλλον του νησιού και είμαι πολύ χαρούμενος όταν τα βλέπω να κάνουν σωστή προπόνηση! 
 
Πιστεύεις ότι κάποιος που αξίζει και προσπαθεί στο ποδόσφαιρο, στο τέλος δικαιώνεται ή μήπως η μπάλα τελικά είναι άδικη;

Δυστυχώς ειδικά στη χώρα που ζούμε αυτό δεν ισχύει και τόσο. Παίζουν πολλά ρόλο για να μπορεί κάποιος να αναδειχθεί εδώ (Γνωριμίες, λεφτά, μάνατζερ...). Υπάρχουν πολλά ταλέντα εκεί έξω που χάνονται επειδή δεν υπάρχει κάποιος "γνωστός" να τους βοηθήσει... Σίγουρα θέλει πολλή δουλεία, αλλά περισσότερη τύχη για να προχωρήσεις...

Και τέλος, τι να περιμένουμε από τον Γιώργο στο μέλλον;

Το μέλλον δεν το γνωρίζω, εύχομαι όμως να γίνει ότι είναι καλύτερο και θα με βοηθήσει περισσότερο σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό κύκλο που διανύω! 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares