Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 14:28

Μπονιακος: Να επιστρέψει ο Πανναξιακός στις εθνικές κατηγορίες

Τον Πανναξιακό τον γνώριζε αρκετά καλά σαν ομάδα, αφού, είχε αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο σύλλογο αυτόν.

Η τρίτη παρουσία τους στους “μπλε” ήταν διαφορετική, αφού, οι δυο πρώτες ήταν σε διαφορετική κατηγορία με δεδομένο ότι τότε οι "μπλε" συμμετείχαν σε Δ' και Γ' Εθνική αντίστοιχα. Τη χειμερινή -μεταγραφική- περίοδο ο Λέανδρος Μπονιάκος φόρεσε τη φανέλα των “μπλε” έχοντας στόχο να βοηθήσει την ομάδα και να της δώσει περισσότερο εμπειρία προκειμένου είναι ανταγωνιστική στην Α' κατηγορία.

Ο ίδιος τα κατάφερε, αφού, δεν είχε πρόβλημα προσαρμογής και έδειξε με την ποιότητα του ότι θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις.

Ο πρώην μέσος του ΑΟ Περιστερίου και της Τερψιθέας, μίλησε για την προσπάθεια που έγινε φέτος, το πρωτάθλημα των Κυκλάδων και τα σημεία που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία του Πανναξιακού.

DSC_0197.jpg

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

Σε σχέση με το πρωτάθλημα τις Αθήνας, ποιες διαφορές εντοπίζεις στις Κυκλάδες;

-Όπως καλά γνωρίζετε επειδή παρακολουθείτε το πρωτάθλημα της Αθήνας, δεν έχει καμία σχέση με εκείνο των Κυκλάδων. Στην Αθήνα υπάρχουν 6 με 7 ομάδες που η δυναμική τους αγγίζει συλλόγους που συμμετέχουν Γ' Εθνική.

Για τον Λέανδρο Μπονιάκο, πως ήταν η περσινή χρονιά;

Από τη στιγμή που δεν πετύχαμε την άνοδο, η χρονιά χαρακτηρίζεται αποτυχημένη.

Ποιες ειναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Οι φιλοδοξίες μου είναι κοινές με εκείνες του συλλόγου που ανήκω. Δηλαδή αισιοδοξώ ότι κάποια στιγμή ο Πανναξιακός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, δηλαδή στις εθνικές κατηγορίες.

Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο του Πανναξιακού;

Να μας στηρίζουν και να είναι σίγουροι ότι εμείς από την πλευρά μας θα δίνουμε κάθε Κυριακή τον καλύτερο μας εαυτό ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην Γ' Εθνική.

Θεωρείς ότι έπαιξε ρόλο το πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος και ο Πανναξιακός έχασε πολύτιμο έδαφος;

31947389_1837657273204447_6399921391855992832_o.jpg

Στο πρωτάθλημα καταρχήν υπήρχαν δυο αξιόλογες ομάδες. Εμείς και η Θύελλα Καμαρίου. Ξέραμε ότι εάν δεν πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μαζί τους, θα είχε ο αντίπαλος προβάδισμα για την άνοδο και το απέδειξε αφού ήταν καλύτερο σύνολο από εμας.

Τι προβλήματα αντιμετωπίσατε φέτος σαν ομάδα;

Υπήρχαν προβλήματα στο πρωτάθλημα μας. Μπορεί να παίζαμε ένα ματς ανά ένα μήνα κάτι το οποίο είναι δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές της εκάστοτε ομάδα αφού τους εμποδίζει να αποκτήσουν ρυθμό.

-Τι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν ώστε ο Πανναξιακός να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής;

Να μείνουν όπως έχουν τα πράγματα. Να παραμείνει παράλληλα ο προπονητής ο οποίος κάνει σπουδαίο έργο και η τωρινή διοίκηση. Απλά, να γίνουν ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις σε θέσεις που... πονάει η ομάδα.

31934307_1837656936537814_7410875256459493376_o.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares