Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 17:48

Κονιδάρης: Η κατασκευή του γηπέδου θα αποτελέσει εφαλτήριο για τα όσα ακολουθήσουν

Η περσινή χρονιά ήταν η παρθενική για την ομάδα της Κύθνου στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Κυκλάδων, και σίγουρα, λίγοι ήταν εκείνοι που περίμεναν ότι ο νεοσύστατος σύλλογος θα είχε μία τόσο καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.

Παρά το μεγάλο πρόβλημα που είχε να κάνει με το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν έχει φυσική έδρα, οι άνθρωποι του σωματείου έδωσαν το δικό τους αγώνα και δικαιώθηκαν αφού είδαν την ομάδα τους να τερματίζει στην 5η θέση και να αποδίδει αρκετά ωραίο θέαμα, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις.

Το πρόσωπο που είχε την εποπτεία ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό ήταν ο προπονητής, Σταύρος Κονιδάρης, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την προσπάθεια που έγινε φέτος από την ομάδα του στο πρωτάθλημα λέγοντας:

''Η χρονιά που ολοκληρώθηκε θεωρώ ότι ήταν πλέον επιτυχημένη. Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα δίναμε την ευκαιρία σε τόσα παιδιά να παίξουν ποδόσφαιρο. Ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ και αναγκαστήκαμε να παίξουμε 14 ματς είτε στη Μήλο είτε στη Σέριφο και αυτό ήταν πολύ δύσκολο. 

Ξεκινήσαμε μια χρονιά με παιδιά που δεν είχαν εικόνες από το πρωτάθλημα και αυτό ήταν παράτολμο. Όλα αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε για να δημιουργήσουμε το δικό μας γήπεδο. Ο Δήμος Κύθνου βοηθάει πάρα πολύ αφού υπάρχει ο περιβάλλοντας χώρος που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θεωρούμε ότι στα μέσα της ερχόμενης σεζόν θα έχουμε το δικό μας γήπεδο το οποίο όπως καταλαβαίνεται θα μας δημιουργήσει νέους ορίζοντες και προδιαγραφές. Θα στεγαστούν οι ακαδημίες, η ανδρική και η γυναικεία ομάδα.

Το ποδόσφαιρο στη Κύθνο έχει ξεκινήσει με όνειρα και προσδοκίες. 

Όσον αφορά την περσινή χρονιά κατακτήσαμε την 5η θέση γεγονός που δεν το πίστευε ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του συλλόγου. Ήμασταν καινούργια ομάδα, που στο β' γύρο κάναμε πρωταθλητισμό.

Σημειώσαμε 20 τέρματα στο ενεργητικό μας, κάνοντας 4 νίκες γεγονός που είχε καταγραφεί για προτοεμφανιζόμενη ομάδα πριν από πολλά χρόνια. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε την επόμενη χρονιά που θα είναι δύσκολη γιατί τους προσεχείς μήνες δεν θα έχουμε δικό μας γήπεδο. Μας δίνει όμως το εφαλτήριο για το αισιόδοξα πράγματα'.

Στη συνέχεια ο ικανότατος κόουτς αναφέρθηκε στο τουρνουά ακαδημιών που συμμετείχαν τρία τμήματα από την ομάδα λέγοντας:

''Κατακτήσαμε την 1η θέση και στο τμήμα των Τζούνιορ και των προτζούνιορ. Όσον αφορά το τμήμα των 2010-2011 (Bambini) κάνουμε μια νέα προσπάθεια σε αυτό το τμήμα. Όμως τα δέκα δώδεκα παιδάκια που πήγαν την Σύρο είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια ωραία εμπειρία''.

35646904_10215670046840091_1022989234845253632_n.jpg

Ερωτηθείς εάν θα συμμετέχει τμήμα υποδομής σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο κ. Κονιδάρης είπε:

"Το πλάνο μας είναι να κατεβάσουμε ομάδα σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Θα είναι παράτολμο να μετακινούμε τα παιδιά κάθε εβδομάδα. Η διοίκηση και εγώ σε συνδυασμό με την ΕΠΣ Κυκλάδων θέλετε μια προσέγγιση γι το θέμα αυτό εφόσον μπορούμε να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Αλλά είναι στα άμεσα σχέδια μας". 

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares