Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 22:50

Θοδωρής Καζακίδης: Υπάρχουν μεγαλύτερες αξίες από μία κούπα, ή ένα πρωτάθλημα!

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΑΟ Πάρου στην κατηγορία των Παμπαίδων την περασμένη Κυριακή στο κλειστό της Μάρπησσας ήταν ο τρίτος τίτλος του Θοδωρή Καζακίδη ως προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής των “κυανόλευκων”.

Χάρη σε αυτόν τον τίτλο ο νεαρός τεχνικός θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως “πολυνίκης προπονητής” του ΑΟΠ, αφού ήδη μετράει στην συλλογή του τρία πρωταθλήματα. Το πρώτο την σεζόν 2012-2013 στην Σύρο με το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Παίδων, το δεύτερο την σεζόν 2015-2016 στη Νάξο με το πρωτάθλημα στην κατηγορία των Κορασίδων και τέλος αυτό της περασμένης εβδομάδας …εντός έδρας.

001_koras.jpg

Μάλιστα, ο τελευταίος τίτλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ο πιο δύσκολος, αφού όχι μόνο όλες οι ομάδες που συμμετείχαν (ΑΟ Ερμούπολης, ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, ΑΟ Άνδρου), ήταν ισάξιες, αλλά οι παίκτες του ΑΟ Πάρου μόλις τους δύο τελευταίους μήνες έκαναν συστηματικές προπονήσεις στο κλειστό της Μάρπησσας.

Έπειτα από έξι δυνατά ματς στο μίνι πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΕΣΚ Κυκλάδων το σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου και άπαντες από τις ομάδες που συμμετείχαν έμειναν κατενθουσιασμένοι ο Καζακίδης μέσω του “SportCyclades” θέλει να εκφράσει δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αθλητές του, στους γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στην ομάδα, στις αντίπαλες ομάδες, σε αυτούς που συνεφέρανε με τον τρόπο τους στην διεξαγωγή της διοργάνωσης κι όπως τόνισε στον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά:

002_not.jpg

«Πρέπει να καταλάβουν και οι νεαροί αθλητές και πιο πολύ οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα τους πως υπάρχουν μεγαλύτερες αξίες από ένα πρωτάθλημα, ή μία κούπα σε αυτό που κάνουν και μαθαίνουν. Η πειθαρχία, η συνέπεια και η σωστή συμπεριφορά είναι κάποιες αξίες που θα τους ακολουθούν πάντα, ενώ το άθλημα του μπάσκετ κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί και να το σταματήσουν».

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων, ο Καζακίδης μίλησε στα αποδυτήρια και στους παίκτες του τονίζοντάς τους, πως: «Αν δεν δουλέψετε σκληρά και δεν συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό είναι σαν να μην έχετε κάνει τίποτα»…

004_paid.jpg

Η επίσημη σεζόν μπορεί να τελείωσε για τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΟ Πάρου, ωστόσο την Παρασκευή 22 Ιουνίου στο κλειστό της Μάρπησσας θα διεξαχθούν φιλικές αναμετρήσεις με αντίπαλο τους Παμπαίδες του Περιστερίου της Κατερίνας Δελλή στο κλειστό της Μάρπησσας με την συμμετοχή επίσης του Μαρπησσαϊκού και του Πλοηγού Αντιπάρου.

003_pamb.jpg

 35628821_2157932337784692_8145049535744311296_n.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares