Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 16:52

Γιάννης Τσουκαλάς: Το θησαυρό της Θύελλας δεν τον... αφήνεις!

Ο Γιάννης Τσουκαλάς αποτελεί τον τεραμτοφύλακα-πολυνίκη στις Κυκλάδες έχοντας κατέκτήσε τρία νταμπλ με Πανναξιακό, Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου, γεγονός που κάνει όλους τους προπονητές που έχει συνεργαστεί να έχουν την καλύτερη άποψη για τις ικανότητες του.

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε τον βρήκε να σηκώσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Κυκλάδων με τους Καμαριανούς, γεγονός, που είχε σαν αποτέλεσμα να μένει ο ίδιος ικανοποιημένος αφού η ομάδα του πέτυχει το στόχο.

32978784_1843245552645619_6619035054041464832_o.jpg


Ανάλογη ικανοποίηση υπάρχει και από την πλευρά της διοίκησης που κατάφερε να τον διατηρήσει και τη νέα σεζόν στο δυναμικό της Θύελλας, ανανεώνοντας τη συνεργασία, με τον ποδοσφαιριστή.

Η σχετική ανακοίνωση:

Το Δ.Σ .της ομάδας μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα μας Ιωάννη Τσουκαλά.

Ευχόμαστε στον Ιωάννη μια ακόμη χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!

Μετά τιμής, 
Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου


Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε μαζί με του με τον ίδιο ο οποίος ρωτήθηκε για τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης λέγοντας: ''Όταν έχεις έναν θησαυρό στα χέρια σου δεν τον αφήνεις μήπως και βρεις μεγαλύτερο. Δεν σκέφτηκα στιγμή να φύγω από τη Θύελλα''.

Τι ήταν εκείνο που σας έκανε να ξεχωρίσετε από την πρώτη στιγμή ως ομάδας;

Όταν γίνεται σωστή δουλειά από όλους σε κάθε τομέα τότε η επιτυχία είναι αναμενόμενη. Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου είτε συμπαίκτες είτε διοίκησης και γενικά να πιστεύει σε σένα τότε μιλάει η ψυχή. Και η ψυχή είναι κάτι που κάποιος δύσκολα μπορεί να νικήσει.

-Πως αισθάνεσαι που στις Κυκλάδες έχεις πανηγυρίσει τρεις φορές την κατάκτηση νταμπλ;

Eίμαι αρκετά χαρούμενος που αξιώθηκα με 3 νταμπλ σε 4 χρόνια και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου από κάθε ομάδα και γενικά όσους συνέβαλαν σε αυτό. Ευελπιστώ και σε άλλες επιτυχίες.

-Πως κρίνεις το επίπεδο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου;

Το επίπεδο στις Κυκλάδες έχει ανέβει κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και θα ανέβει ακόμα πιο πολύ τα επόμενα εφόσον υπάρχει θέληση.

Τι θεωρείς ότι θα πρέπει να εχετε σαν στοιχεία για να πετύχετε το στόχο τη νέα χρονιά;

Για να πετύχουμε τον στόχο μας πιστεύω και θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μια οικογένεια και να παλεύουμε ο ένας για τα λάθη του αλλου. Ένα μπράβο στο λάθος του συμπαίκτη είναι μεγαλύτερη δύναμη από ότι να τον μειώνεις. Όπως είπα όταν είσαι ενωμένος από τις ρίζες έως το τελευταίο κλαδί τίποτα δεν μπορεί να σε νικήσει. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και τον κόσμο κοντά μας στα εύκολα και δύσκολα. ...

32887335_1843248085978699_7129717901170311168_o.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares