Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 23:42

Παναγιώτης Παναγιωταράκος: Όσο στέκομαι με αξιοπρέπεια θα συνεχίζω το μπάσκετ…

Ο Πάνος Παναγιωταράκος δεν… σταματάει! Η “ψυχούλα» του το… λέει και αποφάσισε να συνεχίσει το μπάσκετ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ΑΕ Καλλιθέας Ρόδου, που αποτελεί τον ένατο σταθμό της σπουδαίας καριέρας του, μετά τους Αμπελοκήπους, το Μαρούσι, τη Δάφνη, τον Απόλλωνα Πάτρας, τον Κολοσσό, τον ΑΣ Κεφαλονιάς, τον Παπάγου και τον Διαγόρα.

Στα 44 του χρόνια ο Πάνος Παναγιωταράκος (γεννηθείς το 1974) αποφάσισε να παίξει ξανά μπάσκετ, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Καλλιθέας. Τη φετινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα Δωδεκανήσων και συμμετέχει με το #7 στην πλάτη στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στην Γ’ εθνική κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων από τις Ενώσεις και Τοπικές Επιτροπές του Βορείου Αιγαίου (Λέσβου, Χίου, Σάμου), των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

35794426_2159730860938173_8451583851330797568_n.jpg

Η ομάδα του το απόγευμα της Πέμπτης 21 Ιουνίου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ κέρδισε τον πρωταθλητή Κυκλάδων ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” με σκορ 81-58 και έστειλε μήνυμα ανόδου προς τις εθνικές κατηγορίες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο κλειστό γήπεδο “Ανδρέας Παπανδρέου” του δήμου Περιστερίου, ο “Παν-Παν” μας έκανε την τιμή και μίλησε αποκλειστικά στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά.

-Παναγιώτη, η Καλλιθέα έκανε το 2/2 στους αγώνες των μπαράζ νικώντας μετά το ματς της πρεμιέρας τον ΦΟΒ Χίου και τον ΑΠΑΣ της Νάξου. Πόσο κοντά, ή πόσο μακριά είστε πλέον από την επίτευξη του στόχου σας;

«Εμείς έχουμε πει πως κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έχουμε δύο νίκες στα δύο παιχνίδια, τώρα κοιτάμε το αυριανό. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω».

-Πολλοί σας έχουν χαρακτηρίσει ως το φαβορί για την διεκδίκηση της θέσης που οδηγεί στην Γ’ εθνική πριν ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία των μπαράζ. Σας έχει αγχώσει καθόλου αυτό;

«Όχι, δεν υπάρχει άγχος και δεν νομίζω πως είμαστε φαβορί. Έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με την κάθε ομάδα όταν ξεκινάει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα αν έχουμε καλή απόδοση μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό».

-Τα Δωδεκάνησα έχουν εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες. Τον Κολοσσό στην Α1 και τον Ιπποκράτη Κω στην Β’ εθνική. Οι Κυκλάδες κατά την γνώμη σου τι χρειάζονται για να κάνουν το βήμα παραπάνω και να έχουν κι εκείνες έναν μόνιμα εκπρόσωπο στις εθνικές κατηγορίες;

«Παρότι δεν γνωρίζω τι γίνεται στα υπόλοιπα νησιά, αν πάρουμε για παράδειγμα τον Κολοσσό που έχει μια μεγάλη ομάδα νομίζω ότι μία ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες είναι η ώθηση για να υπάρξει ανάπτυξη. Όπως τώρα που ο Φάρος θα πάει στη Λήμνο, θεωρώ πως είναι ένα σημάδι, μία καλή κίνηση για να αναπτυχθεί το μπάσκετ εκεί που έχουμε μάθει τόσα χρόνια».

-Και μία προσωπική ερώτηση… Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ντάριλ Μίντλετον  αποφάσισε να σταματήσει να παίζει στα 47 του. Τον Παναγιώτη Παναγιωταράκο πόσο θα χαιρόμαστε να τον βλέπουμε ακόμη στα παρκέ;

«Είμαι καλά και το έχω πει αρκετά χρόνια πριν, όσο αισθάνομαι καλά και θεωρώ ότι μπορώ να είμαι μέσα στο γήπεδο και να στέκομαι με αξιοπρέπεια θα συνεχίζω».

35810598_2159730994271493_2395198369287897088_n.jpg

 


Κοίταξε στα μάτια την Καλλιθέα Ρόδου, αλλά …λύγισε ο ΑΠΑΣ [pics-vid]


 

Στέφανος Καραγκάνης: Όταν δέχεσαι 50 πόντους στο ημίχρονο δεν κερδίζεις καμία ομάδα…

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares