Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 12:00

Αντώνης Λυμπέρης: "Πρωταθλητισμός και άνοδος των ακαδημιών στον Παναργειακό''

Οι βάσεις στον Παναργειακό αρχίζουν και μπαίνουν από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου ο Αντώνης Λυμπέρης.

Ο πρώην πρόεδρος του Ερμή Κιβερίου, με όραμα και στόχους, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα αποδίδει καλό θέαμα προκειμένου κάθε Κυριακή, οι φίλοι του συλλόγου, να μένουν ικανοποιημένοι και να είναι υπερήφανοι για το σύλλογο που υποστηρίζουν.

Με πλάνο που αποσκοπεί στη συγκέντρωση των παικτών από την ευρύτερη περιοχή και την αναδόμηση των ακαδημιών να βρίσκονται στις βασικές προτεραιότητες, ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε στο sportcyclades.gr για το νέο πρωτάθλημα και την άποψη του όσον αφορά τους στόχους.

-κ. Λυμπέρη ποιος είναι ο στόχος του Παναργειακού στο ερχόμενο πρωτάθλημα;

"Η χρονιά που έρχεται είναι αρκετά δύσκολη. Έχουμε βάλει στόχο να κάνουμε μια καλή πορεία που θα ισοδυναμεί με τη λέξη ''πρωταθλητισμό''. Έχουμε βάλει υψηλά τον πήχη. Στόχος αποτελεί να μπουν οι βάσεις, και να τεθεί σε ισχύ το πλάνο για τη δημιουργία των ακαδημιών''.

-Ποιος ήταν ο λόγος που εισχωρήσατε στη διοίκηση του Παναργειακού;

Ήθελα να υπηρετήσω την ομάδα αυτή αφού είναι ένας μεγάλος σύλλογος που αντιπροσωπεύει το νομό και με ενδιέφερε να εισχωρήσω. 

Παράλληλα, έβλεπα στο Κιβέρι ότι ναι μεν μπορώ αλλά δεν υπάρχουν προοπτικές αφού οι κάτοικοι είναι λίγοι και υπάρχουν και άλλα θέματα όπως η δυσκολία να συγκεντρωθούν τα χρήματα. 

Το Άργος είναι μια περιοχή που έχει κόσμο και αγαπούν το σύλλογο. Αυτοί ήταν οι λόγοι''.

-Η άνοδος αποτελεί αυτοσκοπό;

''Η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπό. Στόχος αποτελεί να νοικοκυρέψουμε την ομάδα, να μαζέψουμε τους ντόπιους παίκτες και να μπει σε ισχύ ένα πλάνο για τις ακαδημίες''. 

-Πως βλέπετε τη συμμετοχή του Παναργειακού στο νέο πρωτάθλημα;

''Πιστεύω ότι θα πάμε πάρα πολύ καλά. Γιατί πέρυσι είδατε το πρωτάθλημα πως ήταν. Εάν είχαμε λίγο τύχη θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση''. 

-Όσον αφορά την εικόνα του Πανθηραϊκού που τερμάτισε στη 2η θέση. Τι άποψη έχετε;

"Εκτός έδρας που αγωνιστήκαμε θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Τώρα εδώ πως κέρδισε ο Πανθηραϊκός το είδε όλη η Ελλάδα''. 

-Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον κόσμο του Άργους;

''Εγώ θέλω όλο το φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να μπορέσουμε όλοι μαζί να εκπροσωπούμε επάξια το νομό μας μέσω της ομάδας''.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares