Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 15:32

Στα χείλη του Βαρθαλίτη για το ΝΑΙ «κρέμεται» ο Γιώργος Φώσκολος

Το ΝΑΙ από τα χείλη του Μάκη Βαρθαλίτη αναμένει ο πρόεδρος του ΑΟ Σύρου Γιώργος Φώσκολος για να ανακοινώσει τον προπονητή που θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Ο  ισχυρός άνδρας του ΑΟ Σύρου, φαίνεται ότι δεν έχει πλέον πολλές επιλογές, καθώς η πρόταση του «ανίσχυρου» σε αυτή την περίπτωση Πέτρου Ραουζαίου για την πρόσληψη κάποιου άλλου προπονητή εκτός των Βαρθαλίτη ή Ρούσσου, όπως και οι fake ειδήσεις για ραντεβού που έγινε με τον Νίκο Βουτσίνο, έχουν δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, από όσα ενδεχομένως θα έλυναν.

Η πληροφορία ότι ο Γιώργος Ρούσσος δεν φαίνεται διαθέσιμος να αναλάβει το πόστο του πρώτου προπονητή, έχει επικεντρώσει την  προσπάθεια του Γιώργου Φώσκολου αποκλειστικά στο να πείσει τον Μάκη Βαρθαλίτη, με τους δύο άνδρες να έχουν καθημερινή επαφή.

Από την πλευρά του ο Μάκης Βαρθαλίτης, ο οποίος είναι πλέον πιστοποιημένος προπονητής, κατέχοντας το UEFA C, ζητά κάποια πράγματα, τα οποία όταν υλοποιηθούν, τότε θα πει και το πολυπόθητο «ΝΑΙ».

Αυτό που μένει είναι να δούμε αν τελικά επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ μας και έπειτα ποιοι θα είναι οι συνεργάτες που θα έχει στο πλάι του ο Μάκης Βαρθαλίτης, όπως και ποιοι ποδοσφαιριστές εκτός Σύρο θα έρθουν στην ομάδα. 

DSC_0641.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares