Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 16:44

Θωμόπουλος: Να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου της Σύρου

Στον ΑΟΣ έχουν ξεκινήσει σιγά-σιγά να βάζουν σε ισχύ τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά, αφού, η νέα... εκκίνηση βρίσκει σύμφωνους νέους και ισχυρούς επιχειρηματίες του νησιού που θα επιδιώξουν να σταθούν στο πλευρό του προέδρου, Γιώργου Φώσκολου.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Τάσος Θωμόπουλος που αποτελεί τον ιδιοκτήτη του γνωστού μαγαζιού 'Suerte' που αποτελεί γνωστό στέκι διασκέδασης για μεγάλους και μικρούς, προσφέροντας ξεχωριστές βραδιές στους θαμώνες του και στους επισκέπτες του νησιού.

Ο Τάσος Θωμόπουλος κάνει το πρώτο του βήμα ως παράγοντας, μπαίνοντας στη διοίκηση του ιστορικού ΑΟ Σύρου, τονίζοντας την φιλία του με τον Γιώργο Φώσκολο, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θέλει να ανταποδώσει την αγάπη που του δίνει ο κόσμος του νησιού. 

Ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades.gr για την προσπάθεια που θα γίνει φέτος στον ιστορικό σύλλογο δήλωσε:

''Είμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο. Υπάρχει μια συζήτηση μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και με τον Γ. Φώσκολο που είναι επικεφαλής. Στόχος αποτελεί να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο με παιδιά από τη Σύρο και πάντα οι στόχοι είναι πρωταγωνιστικοί για τη συγκεκριμένη. Θα γίνει μια νέα αρχή, με νέα παιδιά στο συμβούλιο. Το σημαντικό είναι ότι έχουμε καλή εικόνα σαν ομάδα''.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί από το φετινό πρωτάθλημα να θέσει υψηλά τον πήχη και να πρωταγωνιστήσει, ο κ. Θωμόπουλος πρόσθεσε:

''Δεν είναι τίποτα δύσκολο αν υπάρχει θέληση. Απλά θα πρέπει φέτος να μπουν κάποιες βάσεις και να δούμε τι γίνεται με τα παιδιά από τη Σύρο και μετά θα πρέπει να δούμε εαν χρειαζόμαστε να κάνουμε προσθήκες. Με την βοήθεια του Γιώργου Φώσκολου που έχει εμπειρία όλα είναι πιθανά''.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να μην στείλει μήνυμα στον κόσμο λέγοντας:

"Ο κόσμος θέλουμε να είναι μαζί μας και να στηρίξει την προσπάθεια του ΑΟΣ και να ξέρει ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να κάνει η ομάδα περήφανη όλο το νησί''.

Σε ερώτηση για τους λόγους που τον ώθησαν να μπει στο διοικητικό συμβούλιο, ο Τάσος Θωμόπουλος, δήλωσε

''Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ έχει να κάνει με το γεγονός ότι θέλω να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου. Ανάλογες προσπάθειες είχα κάνει και τα προηγούμενα χρόνια με τον Φοίνικα Σύρο και με τον ΑΟΣ μέσω χορηγιών και σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι προέρχομαι από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και το γεγονός ότι διατηρώ φιλική σχέση με τον Γιώργο Φώσκολο''.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares