Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 22:28

Γαϊδαρτζής: "Θα... μιλήσω στο γήπεδο"

Πριν από λίγη ώρα το sportcyclades.gr αποκάλυψε την -πρώτη- μεταγραφή του Πανθηραϊκού αφού στο ρεπορτάζ αναφέρονταν ότι ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Σαντορίνης.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρώτο σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ο οποίος, μέσω δηλώσεων του, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας, δίνοντας την υπόσχεση του ότι θα δώσει το καλύτερο του εαυτό προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχτηκε λέγοντας

"Οι άνθρωποι με προσέγγισαν πολύ ωραία. Αυτά που μου είπαν είναι μέσα σε αυτά που θέλω και εγώ. Και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και θα πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Είδα ότι η  ομάδα είχε θετική σεζόν στο β' γύρο πέρυσι, γιατί είχα μια πρόταση από την ίδια ομάδα".

Έχεις εικόνα για τον Πανθηραϊκό;

"Παρακολουθώ όλους τις ομάδες της Γ' Εθνικής και πρόσεξα ότι στο β γύρο με τον κ. Σκέντζο ο Πανθηραϊκός είχε αξιόλογη πορεία τερματίζοντας στη 2η θέση. Γνωρίζω ότι έχει πλαστικό γήπεδο''.

Ποιοι είναι οι στόχοι σας;

"Νομίζω ότι οι στόχοι είναι υψηλοί και αυτό είναι πολυ καλό διότι υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σίγουρα θα έχουμε δύσκολη αποστολή".

Προσωπικοί σου στόχοι;

"Θα προσπαθήσω να αποδείξω μέσα στο γήπεδο, ότι δικαίως με ενέταξε στο δυναμικό της η ομάδα. Στόχος μου κάθε Κυριακή αποτελεί να είμαι καλύτερος και να δίνω το 100%".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares