Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 14:38

Θύελλα Καμαρίου: Κοντά σε Α. Σπανό | «Κληρώνει» για Ζανελάρη

Στη Θύελλα Καμαρίου αφού ολοκληρώνονται σιγά-σιγά ανανεώσεις των παικτών που άνηκαν πέρυσι στο έμψυχο δυναμικό, έχει τεθεί σε πλάνο ο μεταγραφικός σχεδιασμός σύμφωνα με τις εισηγήσεις που έχουν γίνει από τον Κώστα Μιχάλη.

Ο έμπειρος κόουτς είχε ζητήσει την απόκτηση δυο παικτών που θα έχουν δυνατότητα να αγωνιστούν στα άκρα και στον άξονα, με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Κυκλάδων να κάνουν πράξη την επιθυμία του τελευταίου.

Άλλωστε, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής η διοίκηση της Θύελλας, έχει διατηρήσει σχεδόν όλο το σύνολο του περσινού έμψυχου δυναμικού έχοντας στόχο το κύριο στοιχείο που θα χαρακτηρίζει την ομάδα να είναι εκείνο της ομοιογένειας.

Από εκεί και πέρα, οι Καμαριανοί, σύμφωνα με πληροφορίες του sportcyclades.gr, βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Άγγελο Σπάνο ο οποίος φτάνει σε λίγες ώρες στη Σαντορίνη για τις τελικές συζητήσεις. 

uutygyuipoujh.jpg

Ο 24χρονος ακραίος επιθετικός που μπορεί και ως εσωτερικός μέσος αγωνίζονταν το τελευταίο εξάμηνο στην ομάδα του Άρη Πετρούπολης, με τον οποίο δεν κατόρθωσε να κατακτήσει τον τίτλο στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ τερματίζοντας στην 2η θέση.

Παρ' όλα αυτά, ήταν από τις μονάδες που βοήθησαν σημαντικά το σύλλογο των δυτικών προαστίων πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 1075' συμμετοχής.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν το Αιγάλεω, όπου πριν από δυο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ ενώ είχε ενεργό ρόλο και στο πρώτο εξάμηνο της περσινής περιόδου στην Γ' Εθνική.

Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία και είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής.

Μεταξύ αυτών των συλλόγων, ο Σπανός είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες που αγωνίζονταν όντας δημιούργησα της ακαδημίας του Πανιωνίου.

Ο βραχύσωμος άσος με καταγωγή από το Βύρωνα έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Θρίαμβο Αθηνών (5 γκολ σε 2715 τη σεζον 2015-2016) και Χαλάνδρι (5 γκολ σε 1510' 2014-2015).

"Κληρώνει" για Ζανελάρης την Τετάρτη 

Από εκεί και πέρα, η άλλη περίπτωση που ενδιαφέρει τη Θύελλα ακούει στο όνομα Γιάννης Ζανελάρης. Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών και η τελική απόφαση θα παρθεί την Τετάρτη. 

Πρόκειται για 30χρονο ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α1 ΕΠΣΗ κατακτώντας παράλληλα το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Γιούχτα.

Παράλληλα, έχει φορέσει τις φανέλες των Μινωικής, ΠΑΟ Κρουσώνα, ΑΟ Ζευγολατιού και Ελλάνιο Δαίδαλο. 

zanelaris.jpg

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares