Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 15:52

Βαρθαλίτης: Δεν θα απογοητεύσουμε τον κόσμο-Ανταγωνιστική ομάδα με βελτίωση

Η εποχή Μάκη Βαρθαλίτη στον ΑΟΣ, μετά από ένα χρόνο παύσης, ξεκινάει και πάλι, με τη δημιουργία όλων να αποτελεί η εμφάνιση μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα έχει συνοχή, αρχή, μέση και τέλος και θα αποδίδει κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

DSC_3168.jpg

Η διοίκηση του Γιώργου Φώσκολου έδωσε τα ηνία σε έναν τεχνικό που γνωρίζει αρκετά καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο σύλλογο, τη φιλοσοφία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων αλλά και τον πρωταθλητισμό.

Η ιστοσελίδα sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον Μάκη Βαρθαλίτη ο οποίος μίλησε για τους λόγους που απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης αλλά και στη φιλοσοφία που θα έχει ο ΑΟΣ στο ερχόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-κ. Βαρθαλίτη θεωρείτε πως έχει επηρεάσει το γεγονός αναφορικά με τη μη συμμετοχή του ΑΟΣ στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής;

Νομίζω ότι έχει επηρεαστεί και ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές. Όλοι στην τοπική κοινωνία είναι επηρεασμένοι με το γεγονός αυτό, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε στα λάθη του παρελθόντος και όλοι μαζί οφείλουμε να φέρουμε το σύλλογο στις επιτυχίες. Εκεί που του αξίζει και το βασικότερο είναι ότι όλα πρέπει να γίνουν σωστά τη φετινή χρονιά.

-Ποιες ήταν οι λεπτομέρειες που έπρεπε να διευθετηθούν για να πείτε το ''ναι'';

Αυτό είναι κάτι προσωπικό που αφορά εμένα και τη διοίκηση. Στο τέλος έγιναν όπως έτσι έπρεπε τα πράγματα και συμφωνήσαμε. Το οικονομικό πάντως δεν ήταν το πρόβλημα για την τελική συμφωνία.

-Για αρκετά χρόνια δουλεύατε με τον Χρήστο Ρόυσσο. Πως προέκυψε η επιλογή του κ. Φωκά ως άμεσου συνεργάτη σας;

Ο κ. Ρούσσος έχει φτιάξει μια αυτοκρατορία στις παιδικές ηλικίες τον Άγιαξ Σύρου και τη δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι προπονητής στο ανδρικό τμήμα της ομάδας αυτής και σε άλλα τμήματα υποδομής. Αδυνατούσε λοιπόν να είναι και συνεργάτης μου και νομίζω ότι γενικά δεν συνδυάζονται όλα μαζί.

-Θεωρείτε ότι αυτή η διοίκηση μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του νταμπλ;

Νομίζω ότι πρωταρχικός στόχος δεν είναι η κατάκτηση του νταμπλ. Αλλά να στηθεί σωστά η δομή της ομάδας, να έχει αρχή, μέση και τέλος ούτως ώστε να κάνουμε θετικές εμφανίσεις παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτοσκοπός μας δεν είναι το νταμπλ αλλά να χτίσουμε σωστά την ομάδα από την αρχή.

-Ακούγεται η ομάδα θα πορευτεί με Συριανούς παίκτες. Πόσες μεταγραφές θα εισηγηθείτε να γινουν;

Σκοπός αποτελεί να κλείσουν όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στη Σύρο. Εαν υπάρχει κάποια καλή περίπτωση που γνωρίζει το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες θα γίνει κίνηση για να τον αποκτήσουμε και μετά θα δούμε έαν μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση και πάρουμε δυο με τρεις παίκτες από την Αθήνα. Πρωταρχικός στόχος αποτελεί να ενσωματωθούν στο σύλλογο καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες.

-Στο ποδοσφαιρική... πιάτσα φημολογείται το όνομα του Παναγιώτη Ραμπάβίλα. Τι έχετε να πείτε για αυτό το γεγονός;

Ουδέν σχόλιο.

Ποιο γήπεδο θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ως έδρα;

Όνειρο μας είναι να αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα μετά από προσπάθειες που έχουν γίνει και από τον κ. Φρέρη.

-Ποιος είναι ο στόχος του ΑΟΣ ενόψει της νέας σεζόν;

Να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται. Να είμαστε ακόμη ανταγωνιστικοί και να παρουσιάζουμε βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι.

-Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων, ποιος πιστεύετε ότι θα ήταν ο ιδανικός καταρτισμός των ομίλων για τη νέα σεζόν;

Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα εφόσον διατηρηθεί ένας όμιλος.

-Τι μήνυμα έχετε να στείλετε στον κόσμο του ΑΟΣ;

Νομίζω οτι ο κόσμος του ΑΟ Σύρου πρέπει να αγαπήσει τη νέα προσπάθεια και θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας στο ποδοσφαιρικό τμήμα να μην το απογοητεύσουμε. Έχω πάρει τις διαβεβαιώσεις από τη δοιίκηση οτι εαν πετύχουμε αυτό που έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας δεν θα γίνουν τα λάθη του παρελθόντος και αυτά που συνέβησαν πριν από δυο χρόνια.

Νομίζω ότι έχουν μπει νέα και αξιόλογα στελέχη στη διοίκηση του ΑΟΣ φέτος. Είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες στο νησί και διακρίνω ότι υπάρχει κλίμα ομοιογένειας και απόψεων και αυτό θα είναι καλό για την ομάδα. Εύχομαι να μην διαψευσθώ και να παραμείνει για αρκετά χρόνια αυτό.

DSC_1033.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares