Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 00:40

Τζιόβας: Ανταγωνιστική η Άνω Μερά είτε μείνω είτε όχι

Σύμφωνα με τη γνώμη του οι λεπτομέρειες ήταν εκείνες που έκριναν την ομάδα εκείνη που θα έφτανε στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η Άνω Μερά έκανε μια τεράστια προσπάθεια τερματίζοντας στην 1η θέση στον 1ο όμιλο της ΕΠΣ Κυκλάδων, όμως, στα σημεία ο ΑΟ Μυκόνου ήταν το σύνολο που εξασφάλισε το εισιτηριο για τον τελικό μετά τους ειδικούς αγώνες μπαράζ.

Με αξιοπρεπή πορεία και στο Κύπελλο, η ομάδα του Νίκου Τζιόβα απέδειξε για ακόμη μια σεζόν ότι διέθετε μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στον τελικό.

Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν με την πορεία ωστόσο της Μυκονιάτικης ομάδας να χαρακτηρίζεται επιτυχημένη, αφού όλοι μαζί διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συντέλεσαν ώστε όσοι αγωνίστηκαν με την Άνω Μερά να καταλάβουν ότι πρόκειται για ένα σύνολο που ήταν δυσκολοκατάβλητο και το οποίο είχε αξιόλογη εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Τζιόβα ο οποίος σε μια από τς πιο σπάνιες τοποθετήσεις του μίλησε για αρκετά ζητήματα που αφορούν το σύλλογο και το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

-Πως κρίνετε τη φετινή σας πορεία;

«Νομίζω ότι πήγαμε αρκετά καλά. Είμαι ευχαριστημένος και θεωρώ το πρωτάθλημα κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Στον πόντο μείναμε εκτός τελικού και εάν είχαμε λίγο τύχη, χωρίς να αποτελούν δικαιολογία οι αρκετοί τραυματισμοί με παίκτες που ήταν βαρόμετρο σε ματς κομβικά, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά ευχαριστημένος και εννοείται και το Κύπελλο που δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

-Θεωρείτε οτι έχει αναβαθμιστεί το πρωτάθλημα;

«Εγώ το λέω πάντα ότι τα τελευταία χρόνια, άσχετα αν κάποιοι αναφέρουν ότι οι Κυκλάδες είναι υποδεέστερο πρωτάθλημα, ότι το επίπεδο έχει ανέβει. Όπως και το γεγονός ότι όλες οι ομάδες προσπαθούν να κάνουν βήματα μπροστά και στο αγωνιστικό και στο οργανωτικό κομμάτι. Σίγουρα χρειαζόμαστε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Βλέπουμε βέβαια ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι ανταγωνιστικές και αυτό είναι καλό».

Θα σας βρει η νέα χρονιά στην τεχνική ηγεσία της Άνω Μερά;

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τους διοικούντες. Περιμένω μέσα στον επόμενο μήνα να υπάρξει μια συνάντηση και εκεί θα αποφασιστεί εάν θα προχωρήσουμε».

-Δίκαια η Θύελλα Καμαρίου κατέκτησε το νταμπλ;

«Νομίζω ότι ναι. Δίκαια κατέκτησε το πρωτάθλημα. Όχι μόνο στον τελικό αλλά γενικά όλη τη χρονιά απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη ομάδα».

-Ποιες ομάδες βλέπετε ως φαβορί για το νέο πρωτάθλημα;

«Τώρα είναι ακόμη νωρίς να πούμε κάτι. Δεν ξέρω τι κινήσεις θα γίνουν. Βλέπω ότι θα συμμετέχει ο ΑΟΣ και θεωρώ πως θα κινηθούν και ο ΑΟ Μυκονου και ο Πανναξιακος και η Ανω Μερά. Δεν ξερουμε όμως τον προγραμματισμό των ομάδων. Εφόσον γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις θα μπορέσουμε να εξάγουμε συμπεράσματα».

Για το αν βλέπει ανταγωνιστική στο ερχόμενο πρωτάθλημα την Άνω Μερά, ο Νίκος Τζιόβας είπε: «Εύχομαι οι παράγοντες να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και να διατηρούν την ομάδα σε ανταγωνιστικό επίπεδο είτε είμαι εγώ είτε όχι στο σύλλογο. Εφόσον μείνουν όλοι οι παίκτες από το περσινό ρόστερ και γίνουν συμπληρωματικές προσθήκες, τότε η ομάδα θα είναι και φέτος ανταγωνιστική».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares