Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 22:45

Τρίτο... χτύπημα με Παληγεώργο ο Πανθηραϊκος

Έναν ποδοσφαιριστή με τεραστια εμπειρία κατόρθωσε να εντάξει στο δυναμικό του ο Πανθηραϊκός μετά την απόκτηση των Κυριάκου Τσίγρου και Δημήτρη Γαϊδαρτζή.

Συγκεκριμενα, το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα της Κυκλαδικής ομάδας ακούει στο όνομα Γιώργος Παληγεώργος ο οποίος λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από τον Αιολικό συμφώνησε με την ομάδα της Σαντορίνης.

Ο Παληγεώργος αντιμετώπισε δυο φορές πέρυσι στο πρωτάθλημα τον Πανθηραϊκο αφού η ομάδα του βορειανατολικού Αιγαίου συμμετείχε στον 7ο όμιλο, ενώ, μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αναγέννηση Καρδίτσας, Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα, Πόντιους Κατερίνης, Ηρακλή, Τύρναβο και Καβάλα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

"Ο Πανθηραϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Παληγεώργου, ο οποίος από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αναγέννηση Καρδίτσας, Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα, Πόντιους Κατερίνης, Ηρακλή, Τύρναβο, Καβάλα και Αιολικό.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανθηραϊκού και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία"

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares