Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 16:52

Μεταγραφικές εξελίξεις από Δευτέρα στη Θύελλα Καμαρίου

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι η ερχόμενη για τη Θύελλα Καμαρίου αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει, στη Σαντορίνη θα φτάσουν τη Δευτέρα δυο ποδοσφαιριστές προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους.

Και λέμε σχεδόν αφού οι δυο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία όμως αυτό που απομένει είναι το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Αμφότεροι οι παίκτες αρχίζουν να ετοιμάζουν βαλίτσες για το νησί των Κυκλάδων, προερχόμενοι από μια αρκετά καλή σεζόν και σίγουρα θα αποτελέσουν αξιόλογες λύσεις.

Σε άλλα μεταγραφικά ζητήματα, το ζήτημα του επιθετικού είναι εκείνο που... καίει τους ανθρώπους της ομάδας αφού επιθυμούν την απόκτηση ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να επωμιστεί το δύσκολο φορτίο του σκοραρίσματος. Άλλωστε τη νέα σεζόν η Θύελλα θα συμμετάσχει σε μια κατηγορία αρκετά δύσκολη που κανείς δεν θα της χαριστεί και θα πρέπει μέσα από την επιλογή αξιόλογων παικτών να δημιουργήσει ένα ομοιογενές σύνολο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Θύελλα έχει βρει το πρόσωπο που αναζητάει για τη θέση του φορ, όμως, το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει για τους ευνόητους λόγους.

Από εκεί και περα, Καμαριανός θα πρέπει να θεωρείται και ο Γιάννης Ζανελάρης αφού ο 30χρονος επιθετικός που έβγαλε... μάτια με τον Γιούχτα φέτος συμφώνησε και θα βρεθεί στη Σαντορίνη για να ανακοινωθεί και επίσημα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares