Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 23:04

Ανακοίνωση ''ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ'' ενόψει γενικής συνέλευσης

Το είδαμε και αυτό από την ΕΠΣ Κυκλάδων !!! Οι άνθρωποι που διοργάνωσαν το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών!!!

Οι άνθρωποι που έχουν διαλύσει την ΕΠΣ , αφού ούτε περαστικοί , πλέον , περνούν από τα γραφεία της !!!

Οι άνθρωποι που δηλώνουν τους απόντες ως παρόντες για να υπάρχει απαρτία στις συνεδριάσεις της ΕΠΣ !!! Ο ι άνθρωποι που εφαρμόζουν κατά το δοκούν το καταστατικό !!! Οι άνθρωποι που φρόντισαν , με τον τρόπο τους , να διώξουν και να διαγράψουν όποιον διαφωνούσε μαζί τους!!!

Οι άνθρωποι οι οποίοι , δηλώνοντας , ανήμποροι να διοικήσουν προσέλαβαν ειδικό σύμβουλο !!! Οι άνθρωποι που μετέφεραν τη λειτουργία της ΕΠΣ σε καφε της Πλατείας Μιαούλη και τέλος οι άνθρωποι που , για πρώτη φορά στα χρονικά , διέκριναν τα Σωματεία σε φιλικά προσκείμενα και όχι ....άκουσον άκουσον .....κάνουν γκάλοπ ( όπως διαβάσαμε σε site) να μάθουν πως θα διοργανώσουν το ερχόμενο πρωτάθλημα!!!

Καλά αυτοί δεν ξέρουν , γιατί δεν ρωτούν τον ειδικό σύμβουλο να τους πει τι λέει το καταστατικό , τι έλεγε η προκήρυξη και τι ακριβώς πρέπει να υπάρξει στη Γ. Σ. της Ε.Π.Σ.;;;;

Πάρτε επιτέλους μια απόφαση!!! Κρατήστε για μια φορά υπεύθυνη και σοβαρή στάση!!! Μην πετάτε συνέχεια τη μπάλα στις Ομάδες !!! Εμείς καλούμε τα Σωματεία να ζητήσουν από τον κ. Φρέρρη να τους πει ... σε πόσες συνεδριάσεις της ΕΠΣ υπήρχε απαρτία ( με την παρουσία προσώπων) ;;;

Πόσες φορές συνεδρίασαν οι Επιτροπές της ΕΠΣ ;;; ( εννοείται στα γραφεία και όχι στο καφέ) ..Ποιοι όριζαν τους αγώνες , αφού η Επιτροπή πρωταθλήματος δεν συνεδρίαζε σχεδόν ποτέ;;;; Μπορούμε , αγαπητοί παράγοντες , να γεμίσουμε σελίδες ερωτημάτων που θα πρέπει να γίνουν από εσας στη Γ.Σ. , ώστε να μην κατηγορηθείτε αργότερα ότι δώσατε άλλοθι σε μια " παρέα" που λόγω κακοδιοίκησης διέλυσε το ποδόσφαιρο στις Κυκλάδες. !!!

Δεν αρκούν και δεν είναι χρήσιμες οι καταγγελίες και οι ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος!!! Η Γ.Σ. είναι το όργανο εκείνο που έχει τη δύναμη και την αρμοδιότητα να ελέγξει την ΕΠΣ και να καθορίσει τον τρόπο Διοίκησης!!!

Το έχουμε τονίσει πολλές φορές πως η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων ανήκει στα Σωματεία των Κυκλάδων και σε κανέναν άλλον!!!! Επομένως ο δικός σας λόγος και κυρίως η δική σας απόφαση θα κρίνουν το πως και τι ποδόσφαιρο θα έχουμε του χρόνου στα νησιά μας!!!

Δική σας είναι η απόφαση !!! Απαιτείστε να λειτουργήσει η ΕΠΣ Κυκλάδων με τα πρόσωπα που ψηφίσατε και όχι με συμβούλους και παρατρεχάμενους του προέδρου!!! Η απουσία μας από τη Γ.Σ. ελπίζουμε , τουλάχιστον , να προβληματίσει τους εκπροσώπους των ομάδων και να αφυπνιστούν ....!!!!

Τέλος καλούμε το δίδυμο που διοικεί την ΕΠΣ να αφουγκραστεί τα προβλήματα όλων των ομάδων και να τις δει ισότιμα !!! Να εργαστούν με ειλικρίνεια και δίκαια για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και όχι πως θα δημιουργήσουν ψηφοφόρους για τις επόμενες εκλογές!!! Παρεπιπτόντως τους διαβεβαιώνουμε ότι εμείς είμαστε έτοιμοι για όποτε θελήσουν να τις κάνουν!!!!

Υ.Γ. Να θυμίσουμε στον κ.Φρέρρη ...να μην ξεχάσει και αυτή τη φορά να παρουσιάσει στις ομάδες την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής ...!!!

" ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares