Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 23:52

Φύτρος: Να βοηθήσω τη Θύελλα Καμαρίου να πετύχει

Εδώ και μερικές ώρες ο Μάρκος Φύτρος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Θύελλας Καμαρίου, με τον έμπειρο μέσο να επιστρέφει στην ομάδα που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο.

Σίγουρα με αυτή τη κίνηση, οι νεοφώτιστοι προσδίδουν κύρος και ποιότητα στο δυναμικό τους αφού πρόκειται για ένα πρόσωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο Καμάρι και στη συνέχεια στην κατηγορία.

Ο ίδιος μετρημένος όπως παρουσιάζεται πάντα εντός και εκτός γηπέδου παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις δείχνοντας αισιόδοξος για την νέα χρονιά.

Με βαρύ βιογραφικό μετρώντας γεμάτες σεζόν σε Άγιαξ Ταύρου, Αγία Παρασκευή και Θήβα, ο Φύτρος δηλώνει έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα του χωριού και να τη βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της.

-Γιατί επέλεξες τη Θύελλα Καμαρίου;

Καθαρά η επιλογή ήταν συναισθηματική γιατί θέλω να παίξω στην ομάδα που ξεκίνησα ποδόσφαιρο. Δεν είχα το παραμικρό παράπονο από τον Πανθηραϊκό που μου φέρθηκε άψογα. Θέλω να βοηθήσω απλά το χωριό μου στο νέο πρωτάθλημα και να ζήσω μαζί του αυτό το όνειρο.

-Έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ήταν η ομάδα του χωριού σου;

Ναι έπαιξε μεγάλο ρόλο και αυτή ήταν η αιτιολογία μου προς τον Πανθηραϊκό. Γι αυτό και αποχώρησα.

-Τι θα πρέπει να προσθέσει σαν στοιχεία η Θύελλα για να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της στην Γ' Εθνική;

Θεωρώ ότι εκτός από τις προσθήκες που θα γίνουν, έχει τον δυναμισμό, τον ενθουσιασμό και γίνεται συντονισμένη δουλειά, από τη διοίκηση, το επιτελείο μέχρι και τους παίκτες. Όλα αυτά μαζί θα φέρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

eaa33b8ea769e03fdc290988fc3042ce_XL.jpg

-Πως φαντάζεσαι το ματς κόντρα στον Πανθηραϊκό;

Σίγουρα θα είναι δύσκολο και από συναισθηματικής άποψης γιατί ήμουν τρια χρόνια στην ομάδα αυτή. Κατακτήσαμε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κυκλάδων, ανεβήκαμε στη Γ' Εθνική έχοντας αξιοπρόσεχτες παρουσίες. Σίγουρα ο συναισθηματικός παράγοντας θα είναι μεγαλος αφού υπήρχε δέσιμο και με το κόσμο και με τη διοίκηση και με την ομάδα.

-Θεωρείς ότι στη Γ' Εθνική η Θύελλα Καμαρίου μπορεί να πιάσει ταβάνι;

Δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Σίγουρα όμως η ομάδα έχει δείξει ότι θα έχει υψηλούς στόχους. Από εκεί και πέρα ένας ρεαλιστικός θα είναι η γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια μια πολύ καλή πορεία.

-Η Σαντορίνη και οι Κυκλάδες θα έχουν δυο εκπροσώπους στην Γ' Εθνική. Πόσο υπερήφανος μπορεί να αισθάνεται κάποιος και εάν θεωρείς ότι μπορεί να υπάρξουν περισσότερες ομάδες σε αυτή την κατηγορία;

Σίγουρα κάνει όλο το κόσμο της Σαντορίνης υπερήφανο. Δείχνει ότι στις ομάδες γίνονται βήματα προόδου και δουλεύουν σε σωστές βάσεις. Σίγουρα υπάρχουν και άλλες ομάδες που μπορούν να αντεπεξέλθουν και οικονομικά, αγωνιστικά και διοικητικά και θα ήταν ωραίο να υπάρξουν και να συμμετέχουν και άλλες ομάδες στη Γ' Εθνική.

-Τι έχεις να πεις στον κόσμο της Θύελλας Καμαρίου;

Το μήνυμα που έχω να στείλω είναι να τον έχουμε δίπλα μας και να μας στηρίζει όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να είναι υπομονετικός γιατί το πρωτάθλημα θα είναι φέτος πολύ δύσκολο και θα προσπαθήσουμε με ολες μας τις δυνάμεις να μην τον απογοητεύσουμε.

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι;

Εύχομαι να έχω υγεία και να καταφέρω με το Καμάρι αρκετά πράγματα όπως συνέβη και με τον Πανθηραϊκό και να κάνουμε μια χρονιά ανάλογη της περσινής και να διατηρηθούμε στην Γ' Εθνική έχοντας περισσότερες επιτυχίες.

-Ποια ομάδα θεωρείς ότι θα κατακτήσει το Μουντιάλ;

Θεωρώ η Βραζιλία αλλά πιστεύω ότι και η Κροατία είναι μέσα στα φαβορί.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares