Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 01:00

Συμφώνησαν και τυπικά Βορύλλας-Τσίγκρος στον Πανθηραϊκό

Ένα ένα κλείνουν σιγά-σιγά τα θέματα στις τάξεις του Πανθηραϊκού που δείχνει ότι και τη φετινή σεζόν θα παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αυτό επιβεβαιώνεται και μέσω των κινήσεων που γίνονται από τη διοίκηση, που όντας, σε συνεννόηση με το τεχνικό επιτελείο θα επιδιώξει τον εμπλουτισμό του ρόστερ με ποδοσφαιριστές που θα έχουν την εμπειρία και την ποιότητα να ανεβάσουν το επίπεδο του συλλόγου.

Ως εκ τούτου, μετά από συνάντηση που έγινε, ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή των Κυριάκου Τσίγκρου και Χρήστου Βορύλλα στο σύλλογο της Σαντορίνης.

Οι εκπρόσωποι των παικτών βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας και έκλεισαν το θέμα τυπικά, με τον αριστεροπόδαρο πρώην άσο της Χαλκίδας και του Πανελευσινιακού να αποτελεί την επόμενη κίνηση της ομάδας, και τον Βορύλλα το πρόσωπο εκείνο που θα βρίσκεται κάτω από την εστία, αφού ο Σάκης Γκόγκας που είναι ο ατζέντης του συμφώνησε για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη.

Ο Βορύλλας θυμίζουμε ότι πέρυσι έπαιζε στην Λευκίμμη και είχε αρκετά καλή σεζόν, ενώ ο Τσίγρκος ήταν εκ των αρχηγών του ΑΟ Χαλκίδας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares