Κυριακή, 01 Ιουλίου 2018 01:34

Κρούση στον Στάθη Παπαδημητρίου ο ΑΟ Σύρου

Δυνατό μπάσιμο για την απόκτηση του Μηλιού άσου Στάθη Παπαδημητρίου έχει πραγματοποιήσει ο ΑΟ Σύρου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές που προέρχονται από το νησί της «Αφροδίτης» η διοίκηση του ΑΟ Σύρου έχει κάνει κρούση στον επιτελικό μέσο του Παμμηλιακού, ο οποίος πέρυσι ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επέστρεψε στο νησί του και την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο Παπαδημητρίου είναι από τους πρώτους Κυκλαδίτες παίκτες που επιλέχθηκαν από ακαδημία μεγάλης ΠΑΕ, καθώς στα 17 του χρόνια είχε συμμετάσχει στα τμήματα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ενώ ήταν μέλος και των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Δόξα Παραλίας.

Γνωστός γα την άριστη τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, ο Παπαδημητρίου μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση στον οργανωτικό τομέα του παιχνιδιού του ΑΟ Σύρου και σίγουρα η απόκτηση του έχει περάσει από την έγκριση του Μάκη Βαρθαλίτη. 

Παρόλο που οι δύο πλευρές φαίνεται να τα έχουν βρει σε πρώτη φάση υπάρχουν κάποια εμπόδια για να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή και αυτά αφορούν την στρατιωτική θητεία του παίκτη.

Στον ΑΟ Σύρου υπάρχει αισιοδοξία σχετικά με την θετική  έκβαση της μεταγραφής, η οποία θα αποτελέσει μία  ηχηρή ενδοκυκλαδική  κίνηση.

d4f06836107e03a88c7dca905bd9f257_XL.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares