Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 00:41

Τελειώνει την Πέμπτη του Διαμαντή στον Πανθηραϊκό

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στον Πανθηραϊκού, με τη διοίκηση του συλλόγου να μην αφήνει το παραμικρό στην τύχη.

Στο πλαίσιο αυτό, μετά την προσθήκη των Κυριάκου Τσίγκρου και Δημήτρη Γαϊδαρατζή, η ομάδα της Σαντορίνης ετοιμάζει ακόμη ένα μεταγραφικό χτύπημα δείχνοντας την πρόθεση της να διατηρήσει το αξιόλογο πρόσωπο που παρουσίασε πέρυσι κυρίως στο β' γύρο και έπειτα.

Συγκεκριμένα, ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ομάδας βρίσκεται ο τερματοφύλακας, Ηλίας Διαμαντής, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν ότι έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην πορτιέρο του Ασπρόπυργου και του ΑΟ Λουτρακίου, θα βρίσκεται την Πέμπτη στο όμορφο νησί των Κυκλάδων για να συμφωνήσει και τυπικά και το θέμα να κλείσει οριστικά.

Ο Διαμαντής μαζί με τον Χρήστο Βορύλλα θα αποτελέσει την.... ντοπιέτα των πορτιέρο κάτω από την εστία του συλλόγου.

Πέρυσι ο Διαμαντής έπαιξε σε Ασπρόπυργο και Αιγάλεω, ενώ, κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Γ' Εθνική με τον ΑΟ Λουτρακίου μετρώντας περισσότερες από 45 συμμετοχές.

Επιστράτευση Λυγνού

Από εκεί και πέρα, το τρίτο πρόσωπο που θα ολοκληρώσει την Αγία.. τριάδα των πορτιέρο ακούει στο όνομα "Λευτέρης Λυγνός".

Ο 39χρονος τερματοφύλακας αποτελεί πρόσωπο με πολυετή προσφορά στην ομάδα κυρίως τη σεζόν που κέρδισε για πρώτη φορά το εισιτήριο για την Γ' Εθνική.

Ο ίδιος θα επιστρέψει στο σύλλογο και θα επιδιώξει να βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα στην τρίτη της χρονιά στην τελευταία τη τάξει εθνική κατηγορία. 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares