Πέμπτη, 05 Ιουλίου 2018 21:15

Αφιερωμένο στους διακριτικούς και γενναιόδωρους χορηγούς μας

Τα κορίτσια των αγωνιστικών τμημάτων των ακαδημιών του ΑΟ Θήρας επισκέφθηκαν τους πολύτιμους χορηγούς, ως μία μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης στα όσα προσφέρουν, ενώ με την ακόλουθη ανακοίνωση το σωματείο της Σαντορίνης τους ευχαριστεί με θερμά λόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, όχι μόνο επειδή η ομάδα μας πρωταγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού και ευρωπαϊκού βόλεϊ. Κυρίως γιατί νιώθουμε πως αυτό που ξεκίνησε ως όνειρο, έχει βάθος, διάρκεια και πολλά νιάτα.

Οι Κορασίδες - παγκορασίδες μας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα των Κυκλάδων.

Δεν ήρθαν από το πουθενά. Διδάχτηκαν στις Ακαδημίες μας και όσο πάνε ψηλώνουν τον δικό τους πήχυ αθλητικών προσδοκιών.

Αλλά, έχουν δίπλα τους σε αυτόν τον αγώνα, εκτός από το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση, κάποιους αφοσιωμένους χορηγούς που υποστηρίζουν τα όνειρά τους. Είναι οι Σπύρος Φουστέρης (FS Bagno), Μαύρα Σαρέλι και ο Στράτος Βυζαντινός (Βήτα Έψιλον).

Φίλοι, υποστηρικτές και γενναιόδωροι. Τους αφιερώνουμε το μετάλλιο και τους απονέμουμε την διαρκή ευγνωμοσύνη μας, επειδή πιστεύουν στα νιάτα της Σαντορίνης και τα στηρίζουν έμπρακτα.

Δεν είμαστε μόνοι μας. Ο ΑΟ Θήρας, είναι μια οικογένεια με ενθουσιώδεις φιλάθλους, αφοσιωμένους αθλητές, αλλά ΚΥΡΙΩΣ με διακριτικούς και γενναιόδωρους χορηγούς. Τόσοι πολλοί, τόσο ΜΑΖΙ!.

Ευχαριστούμε για τα χαμόγελα στα πρόσωπα των Κορασίδων μας Σπύρο Φουστέρη και Βήτα Έψιλον!. Ήσασταν μαζί τους στο βάθρο.

ΑΟ θήρας

36644202_1028467423982841_8109307380547715072_n.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares