Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 21:55

Όταν ο Πανθηραϊκός κατεβάζει στη Σαντορίνη... κανόνια

Πριν από τρια χρόνια ο Πανθηραϊκός πήρε μια απόφαση που ίσως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κομβική για το μέλλον στην τότε κατηγορία.

Η έλλειψη ενός ικανότατου φορ έκανε απαραίτητο τη διοίκηση να ντύσει στα "κυανόλευκα" τον καλύτερο επιθετικό που αγωνίζονταν μέχρι τότε στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Βέρμπης είπε το "ναι" προκαλώντας πάταγο στη μεταγραφική σκακιέρα του Ιανουαρίου τότε στις Κυκλάδες, αφού, ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που θα... έπεφταν κατηγορία για να βοηθήσουν την ομάδα της Σαντορίνης σε εκείνο το πρωτάθλημα.

Το αποτέλεσμα γνωστό αφού ο πολύπειρος επιθετικός που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Απόλλωνα Σμύρνης πριν μερικα χρονια, έβρισκε δίχτυα με περίσσια ευκολία, αποδεικνύοντας ότι όταν βλέπει τέρμα η κατάληξη είναι γνωστή.

Την επόμενη σεζόν ο Βέρμπης αποχώρησε με προορισμό το Αιγάλεω για να έρθει το φετινό καλοκαίρι, όπου η διοίκηση της ομάδας, κατόρθωσε να φέρει ακόμη έναν πολύπειρο επιθετικό στη Σαντορίνη.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Δημήτρη Γαϊδαρτζή να αφήσει τις αγαπημένες του Σέρρες για να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει πράγματα στην Γ' Εθνική.

Η κίνηση αυτή σκορπάει ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί και αποτελεί άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Πανθηραϊκός έχει κατορθώσει σε διάστημα τεσσάρων χρόνων να φέρει στη Σαντορίνη τους δυο πρώτους σκόρερ στην ιστορία της Γ' Εθνικής στην ομάδα.

Σίγουρα πρόκειται για κάτι που λίγοι γνωρίζουν και χρίζει αναφοράς...

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares