Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 20:08

Στόχος μας να αναδειχθούν και άλλα παιδιά από τις ακαδημίες

Στον Πανσφναϊκό γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου ο σύλλογος να διεκδικεί με αξιοπρέπεια αυτό που του αναλογεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Οι ακαδημίες είναι ο τομέας που έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους οι διοικούντες αφού στο πλάνο δεκαετίες που έχει χαραχθεί, σκοπός, αποτελεί τα επόμενα χρόνια η α' ομάδα να στελεχώνεται από αμιγώς παίκτες του νησιού και να μην χρειάζεται να προχωράει σε μεταγραφικές ενέργειες.

Ο Γιάννης Χουζούρης σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr έκανε τη δική του αναφορά για τους στόχους που θέτει κάθε χρόνο η ομάδα της Σίφνου λέγοντας:

''Σαν ομάδα στόχος μας αποτελεί να αναδειχθούν και άλλα παιδιά από τις υποδομές και να επανδρώσουν το σύλλογο.

Έχουμε βάλει ένα πλάνο δεκαετίας ούτως ώστε ο Πανσιφναϊκός να έχει δικούς του αθλητές. Τώρα είμαστε στον έβδομο χρόνο από την ημέρα που ιδρύθηκε ο σύλλογος και με την εμπειρία των παλαιότερων παικτών θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Στόχος αποτελεί να χτυπάμε όλα τα ματς όλα και να διεκδικούμε αυτό που μας αναλογεί''.

Ερωτηθείς πόσα τμήματα υποδομής θα συμμετάσχουν σε πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων, ο διοικητικός παράγοντας του Πανσφναϊκού είπε:

"Θα επιδιώξουμε το Κ14 ή το Κ16 να συμμετέχει σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων. Εξαρτάται από τα δελτία και τον αριθμό των παιδιών".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares