Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 01:09

Σε Λήμνο και Σύρο τα πρωταθλήματα των Μικτών

Το θέμα των αγώνων των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων του 13ου ομίλου των νησιωτικών ενώσεων ήταν ένα από τα θέματα των συζητήσεων που έγιναν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.

Το κοινό αίτημα των 5 ενώσεων που απαρτίζουν τον 13ο όμιλο (ΕΠΣ Κυκλάδων, ΕΠΣ Δωδεκανήσου, ΕΠΣ Λέσβου, ΕΠΣ Χίου και ΕΠΣ Σάμου) για την πραγματοποίηση της 1ης φάσης του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων σε 2 αγωνιστικές, φαίνεται να υιοθετείται από την ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, σε συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Φρέρης με τον ομόλογο του της ΕΠΣ Λέσβου κ. Ψαρόπουλο, ο οποίος είναι και πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, επανήλθε το θέμα που είχε ανοίξει στους αγώνες που έγιναν τον Ιανουάριο στην Χίο και τότε είχε βρει σύμφωνους όλους τους προέδρους.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν μπει στο προσχέδιο, η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Λήμνο και η 2η αγωνιστική τον Ιανουάριο στην Σύρο.

Αυτό που μένει είναι οι προτάσεις και το προσχέδιο να μπει σε μία βάση και να ληφθούν οι αποφάσεις από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares