Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 12:35

Η αποτίμηση του ΑΟ Μυκόνου από τον Παχατουρίδη

Παρότι δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο ο ΑΟ Μυκόνου έφτασε κοντά στην...πηγή όμως δεν κατάφερε να πιει νερό.

Οι ''κυανολευκοι'' πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ντεμαράζ από το Δεκέμβρη και έπειτα, αποκτώντας ποδοσφαιριστές που ανέβασαν το επίπεδο του συλλόγου, κατάφεραν να επιστρέψουν από την... κόλαση στον παράδεισο, χάνοντας ωστόσο την άνοδο από τη Θύελλα Καμαρίου.
Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ομάδα, ο Θεοφύλακτος Παχατουρίδης, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έγινε σε ολα τα επίπεδα.
Ο ίδιος μέσω του sportcyclades.gr έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς δηλώνοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια, το γεγονός ότι οι γηγενείς παίκτες έκαναν τεράστια προσπάθεια όπως και εκείνοι που ενσωματώθηκαν τον Ιανουάριο στο σωματείο, υπογραμμίζοντας ότι το μεγάλο κέρδος του ΑΟ Μυκόνου ήταν η επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο, αφού ακολούθησε σε ακόμη ένα μεγάλο ματς όπως τον τελικό του πρωταθλήματος έδωσε το παρών και στήριξε το σωματείο.
Αναλυτικά, το σχόλιο του:
''Είμαι ευχαριστημένος από την πορεία μας ιδίως μετά το Δεκέμβριο. Καλύψαμε τη διαφορά, ήμασταν αρκετούς βαθμούς πίσω και καταλήξαμε συν τρεις πόντους μπροστά και φτάσαμε μέχρι τον τελικό. Από εκεί και πέρα, το γεγονός είναι ότι δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για να πάμε στον τελικό, όμως και πάλι, η ομάδα έδειξε ότι έχει τα φόντα να προβιβαστεί. Είμαι ευχαριστημένος από τους γηγενείς, όπως και τα παιδιά που ήρθαν και τους ευχαριστώ που βοήθησαν την ομάδα. Μεγάλη προσπάθεια επίσης και τους ευχαριστώ γι αυτό εγινε από το διοικητικό συμβούλιο, ομως το μεγάλο κέρδος ήταν η συσπείρωση του κόσμου που γέμισε το γήπεδο της Νάξου στον τελικό και έδειξε την αγάπη του για το σύλλογο''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares