Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 13:33

Η δυναμική παρουσία του Α.Σ. Ιου στο ''Open Beach Volley Tournamet''

Από την πρώτη ημέρα που επαναδραστηριοποιήθηκε, έδειξε την μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό και το γεγονός ότι οι άνθρωποι του θέλουν να δώσουν πράγματα στο νησί.

Η νέα διοίκηση του Α.Σ. Ίου όχι απλά στηρίζει το κάθε αθλητικό event που λαμβάνει χώρα, αλλά αποτελεί τον κύριο διοργανωτή μαζί με τον Δήμο και την δημοφιλή επιχειρηματία, Βασιλική Πετρίδου. 

Η αρχή έγινε με τον ''ΟΜΗΡΕΙΟ'' Ημιμαραθώνιο, για να ακολουθήσει το Τουρνουά ποδοσφαίρου και το προηγούμενο σαββατοκύριακο το ''Ios Island Open Beach Volley Tournamet''. 

Πρόκειται για κινήσεις που χαρακτηρίζονται απόλυτα επιτυχημένες και δείχνουν τη... δίψα που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας, να δημιουργήσουν μαζί με την κ. Πετρίδου και τον Δήμο.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η προσέλευση του κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδας, που δείχνει ότι στηρίζουν το νησί και τους ανθρώπους εκείνους που στερούνται αρκετά πράγματα από τον προσωπικό τους χρόνο, για να προσφέρουν στη νεολαία του νησιού και όχι μόνο τα επόμενα χρόνια.

Στην τελευταία αθλητική διοργανώση, στο ''Ios Island Open Beach Volley Tournamet'', όλα λειτούργησαν στην εντέλεια, με τους ιθύνοντες του Α.Σ. Ίου να δίνουν το παρών και να αποτελούν τους κύριους εκπρόσωπους του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες με την καθημερινή τους παρουσία ο Γενικός Γραμματέας, Κώστας Καραμπίκας, ο γενικος αρχηγός, Κυριάκος Λαμπάρας και ο προπονητής της α' ομάδας ποδοσφάιρου, Θοδωρής Καραβάς, για αρκετές ώρες παρακολούθησαν το event με το χαμόγελο τους και την αισιοδοξία τους, ότι θα ακολουθήσουν νέα αθλητικά γεγονότα να ξεχειλίζει. 

Μάλιστα, οι όμορφες αθλητικές διοργανώσεις δεν σταματούν εδώ αφού από τις 16 έως τις 30 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το 8ο συνεχόμενο Τουρνουά Μπάσκετ που θα γίνει υπό την τεχνική επιμέλεια του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας, Μιχάλη Κακιούζη.

Υ.Γ. Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν συγχαρητήρια και θα πρέπει όλος ο κόσμος να τους αγκαλιάσει και να κατανοήσουν ότι αυτά που γίνονται στο νησί, θα αποτελεσουν την καλύτερη παρακαταθήκη για τα παιδιά τους και τις νέες γενιές. 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares