Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2018 23:00

Πανναξιακός: «Σεισμική δόνηση» με την επιστροφή Κωστόπουλου

Θα έπρεπε να ανατρέξουμε στο μακρινό 2005. Ήταν η τελευταία φορά που ένα αμούστακο τότε παιδί ο Γιάννης Κωστόπουλος αποχαιρετούσε τον Πανναξιακό για χατήρι της ιστορικής Προοδευτικής. 

13 ολόκληρα χρόνια δεν τα λες και λίγα για ένα παιδί, που πλέον, βρίσκεται στο 31ο έτος της ηλικίας του.

Ο υψηλόσωμος στόπερ που μετά την αποχώρηση του από τον Πανναξιακό διέγραψε λαμπρή καριέρα στο πρωτάθλημα της Football League, πήρε μια μεγάλη απόφαση-ζωής που ουσιαστικά είναι σε θέση να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των φιλάθλων του ιστορικού συλλόγου.

Ποια είναι αυτή;

Η επιστροφή του στον αγαπημένο του τόπο τη Νάξο και συνάμα στον τοπικό Πανναξιακό.

Καλά διαβάζετε. Δεν είναι ψέμα. Ο υψηλόσωμος στόπερ πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τις εθνικές κατηγορίες και να βοηθήσει το σύλλογο του τόπου του να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του και να κάνει την προσπάθεια του στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Η απόφαση του να παντρευτεί με την αγαπημένη της καρδιάς του, Μαρία, τον έκανε να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα και να γυρίσει μόνιμα στη Νάξο, και ασφαλώς δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικός ο προορισμός από το σύλλογο που έχει την Πορτάρα στο στήθος.

Kostopoulakis.jpg

Τι να πρωτογράψει κανείς για την καριέρα του Γιάννη Κωστόπουλου.

Ο ύψους 1,87 το 2005 μεταγράφηκε στην Προοδευτική, πραγματοποιώντας αρκετά καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα των ''βυσσινί''.  

Ακολούθησαν Χαϊδάρι, Ηλιούπολη, Κόρινθος, Φωκικός, Παναχαϊκή, Λαμία, Αχαρναϊκός, Ολυμπιακός Βόλου Δόξα και πέρυσι ο Αήττητος Σπάτων όπου με δικό του τέρμα η ομάδα της Ανατολικής Αττικής πανηγύρισε την άνοδο στην Football League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο... βράχος λοιπόν επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Πανναξιακός στο πρόσωπο του Γιάννη Κωστόπουλου βρήκε τον ηγέτη που έψαχνε τα τελευταία χρόνια.

Ο στόπερ με τις ηγετικές του ικανότητας θα ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του συλλόγου αλλά και των Κυκλάδων και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει τους Ναξιώτες και πάλι πρωταγωνιστές.

Αποχαιρετάει εκτός την Αθήνα και... την εργένικη ζωή

Από εκεί και πέρα, ο πρώην πρωταθλητής του 7ου ομίλου θα αποχαιρετήσει την εργένικη ζωή στις 22 Σεπτεμβρίου, αφού θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαρία.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι αρκετά χρόνια και σίγουρα όπως αναφέραμε παραπάνω, ο γάμος τους θα αποτελέσει τον κύριο παράγοντα της επιστροφής του Κωστόπουλου στα... πάτρια εδάφη. 

aki.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares