Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 21:42

ΘΕΜΑ: Το... πάρε-δώσε από Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκό

Πανθηραϊκός και Θύελλα Καμαρίου, ή Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκός θα είναι οι δυο εκπρόσωποι των Κυκλάδων στην Γ' Εθνική.

Δυο ομάδες που έχουν κερδίσει το σεβασμό του ποδοσφαιρικού κοινού, κάνοντας αρκετά πρόσωπα να επιθυμούν να συνεργαστούν με τους συγκεκριμένους συλλόγους.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Σκέντζου έχοντας την εμπειρία των δυο χρόνων θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει για ακόμη μια σεζόν ανταγωνιστική πορεία, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τη Θύελλα Καμαρίου, οι πρωτάρηδες από το Καμάρι είναι έτοιμοι να ζήσουν την εμπειρία της εθνικής κατηγορίας για πρώτη φορά στην ιστορία.

Αμφότεροι στο μεταγραφικό παζάρι κινήθηκαν αρκετά και έδειξαν τις προθέσεις του και το sportcyclades.gr σας παρουσιάζει τους παίκτες που ήρθαν και εκείνους που αποχώρησαν.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

37338431_10215884259915284_1858221101012746240_n.jpg

Στην ομάδα του Ανδρέα Σκέντζου ήρθαν οι τερματοφύλακες Χρήστος Βορύλλας και Ηλίας Διαμαντής.

Ο πρώτος έχει περάσει από Παναχαϊκή και Λαμία, ενώ ο Διαμαντής έχει παρουσία στην Γ' Εθνική στους συλλόγους των ΑΟ Λουτρακίου, Ασπρόπυργου και Αιγάλεω.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, Κυριάκος Τσίγκρος που έχει την εμπειρία από Μανδραϊκό, Πανελευσινιακό, Χαλκίδα και Ηρακλή Ψαχνών, ενώ η γραμμή της οπισθοφυλακής ενισχύθηκε και με τον Γιώργο Παληγεώργο που έχει περάσει από Αναγέννηση Καρδίτσας, Θρασύβουλο, Εθνικό Αστέρα, Πόντιους Κατερίνης, Ηρακλή, Τύρναβο, Καβάλα και Αιολικό.

Στη μεσαία γραμμή, η ομάδα της Σαντορίνης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Κόντι που πέρυσι έκανε πρωταθλητισμό στον Αστέρα Βλαχιώτη και έχει αγωνιστεί ακόμη σε ΑΟ Τριγλία Ραφήνας, Πανιώνιο, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ΑΟ Γλυφάδας.

Για την αιχμή του δόρατος, η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό εντάσσοντας στο δυναμικό τον 2ο σκόρερ στην ιστορία της Γ' Εθνικής και ο λόγος για τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή που πέρυσι έπαιζε στην βόρεια Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Τρεις οι αποχωρήσεις

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις μέχρι στιγμής τα πρόσωπα που δεν θα συνεχίσουν στο σύλλογο είναι οι Σωτήρης Ζέλιος, Γιάννης Τσόπελας που είναι αμυντικοί, ο Μάρκος Φύτρος και ο τερματοφύλακας, Γρηγόρης Αθανασίου.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

segsgdfg.jpg

Η Θύελλα Καμαριου με τη σειρά της διατήρησε τον περσινό κορμό, με τις μοναδικές αποχωρήσεις να είναι εκείνες του επιθετικού, Τζενέμ Εγιουρούμ που είχε αποκτηθεί από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, του Χρήστου Γιαννή που λόγω προσωπικού προβλήματος αποχώρησε όπως ασφαλώς και ο Παναγιώτης Λεφάκης.

Όσον αφορά το μεταγραφικό παζάρι, οι Καμαριανοί έπαιξαν... σκληρό πόκερ όμως κατόρθωσαν να φορτώσουν το δυναμικό με παίκτες αδιαμφισβήτης αξίας που αναμένεται να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Στην θέση του τερματοφύλακα και της αμυντικής γραμμής δεν αποκτήθηκε ποδοσφαιριστής, σε αντίθεση με τη μεσαία γραμμή, όπου η ομάδα θα είναι ακόμη πιο έμπειρη με την προσθήκη του Καμαριανού, Μάρκου Φύτρου που αγωνίζονταν στον Πανθηραϊκό τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό το... νευραλγικό χώρο αποκτήθηκε ακόμη μια σημαντική μονάδα που ακούει στο όνομα ''Παναγιώτης Σιμιτσής'' που άφησε τις ομάδες των Αθηνών για να δοκιμάσει την τύχη του σε έναν διαφορετικό τόπο. Με την ποιότητα του και την οξυδέρκεια του είναι δεδομένο ότι ο πρώην άσος του Ιωνικού, της ΑΕ Ηρακλείου και του Άγιου Ιερόθεου θα βοηθήσει. Ανάλογα θα πράξει και ο Ίγκλι Σεβάι που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του με μεγάλη επιτυχία σε Ιωνικό, Ελπιδοφόρο και Περαμαϊκό.

Τα δυο πρόσωπα που θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό το επιθετικό παιχνίδι της νεοφώτιστης ομάδας είναι εκείνα των Γιάννη Ζανελάρη και Μάριου Αργυρίου.

Ο πρώτος προέρχεται από μια άκρως παραγωγική χρονιά όντας πρώτος σκόρερ του τοπικού πρωταθλήματος του Ηρακλείου όπου κατέκτησε τον τίτλο με τον Γιούχτα, ενώ ο, Αργυρίου έχοντας δυο αρκετές καλές σεζόν σε Ιωνικό και Ιερόθεο θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της Θύελλας.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares