Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018 23:02

Λαρεντζάκης: Δεν μας βρίσκει σύμφωνους η δημιουργία ομίλου με 4 ομάδες

Μπορεί στον ποδοσφαιρικό... στερέωμα τον Κυκλάδων να μην έχει εδραιωθεί για τα... καλά όμως η προσπάθεια που κάνει σαν σύλλογος είναι αξιοσέβαστη αφού κάθε χρόνο προσθέτει ένα λιθαράκι προκειμένου να βελτιώνεται και να εκσυγχρονίζεται.

Η αναφορά μας γίνεται την ομάδα της Κύθνου που την περσινή σεζόν στην παρθενική της παρουσία στο πρωτάθλημα παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο.

Τη νέα σεζόν υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα αγωνιστεί σε έναν όμιλο όπου θα βρίσκονται τα νησιά των δυτικών Κυκλάδων, ωστόσο, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Λαρεντζάκης, εξέφρασε μέσω του sportcyclades.gr τις ενστάσεις του για αυτό το γεγονός λέγοντας:

''Δεν είμαι σύμφωνος να δημιουργηθεί στις Δυτικές Κυκλάδες ένας όμιλος των 4 ομάδων και άλλοι δυο όμιλοι να έχουν 8 ομάδες. Εάν είναι έτσι καθόμαστε μόνοι μας και παίζουμε φιλικά μεταξύ μας. Πέρα του ότι είναι ένας όμιλος με τέσσερις ομάδες, το γεγονός ότι είμαστε σε κοντινή απόσταση δεν πάει ότι είναι εύκολες μετακινήσεις και το ξέρετε πολύ καλά όπως και η Ένωση. Στη Σέριφο και στην Μήλο πηγαίναμε από Παρασκευή και μέναμε δυο ημέρες την περσινή χρονιά''.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλάνο του συλλόγου λέγοντας:

''Εμείς θα προωθήσουμε και άλλα παιδιά από την ακαδημία και στόχος αποτελεί να κάνουμε μια νίκη σε σχέση με πέρυσι περισσότερη. Την πρώτη χρονιά κάναμε 5 νίκες κάτι που ήταν πρωτόγνωρο για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Τώρα εάν κάνουμε παραπάνω θα είναι θετικό. Θέλει όμως καλό προγραμματισμό. Θα συνεχίσουμε με τον κ. Κονιδάρη στην τεχνική ηγεσία όμως το πρωτεύον μέλημα μας είναι να προωθήσουμε την ακαδημία''.

Για τις ακαδημίες δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί λέγοντας:

''Η Κ10 και Κ12 πήραν δυο πρωτιές σε Τουρνουά που έγινε από τη Σύρο το ''King Cup''. Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και εάν είχαμε τη διαβεβαίωση ότι το γήπεδο μας θα ήταν έτοιμο από Σεπτέμβριο θα κατεβάζαμε είτε Κ12 είτε Κ14 στα πρωταθλήματα της Ένωσης. Άρα θα κατεβάσουμε μόνο ανδρικό τμήμα''.

Στον επίλογο του αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται όσον αφορά το γήπεδο λέγοντας:

"Τελείωσε το αποστραγγιστικό, τα έργα υποδομής και τα χωματουργικά. Περιμένουμε να ανοίξει ο διαγωνισμός να δούμε ποια εταιρεία θα πάρει το χλοοτάπητα. Εμείς είμαστε πανέτοιμοι σαν δήμος και ομάδα με το που αγοραστεί ο χλοοτάπητας να τοποθετηθεί''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares