Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018 20:15

Βαμβακάρης: "Έχουμε τις ίδιες αξίες και δικαιώματα"

Παραμένει ίσως το... πιο καυτό ζήτημα ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Ο διαχωρισμός των ομίλων της ΕΠΣ Κυκλάδων αναφορικά με τις ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή στο ερχόμενο πρωτάθλημα έχει γεννήσει τον προβληματισμό κυρίως των ομάδων που βρίσκονται στις Δυτικές Κυκλάδες.

Μετά τον πρόεδρο της Κύθνου, Γιώργο Λαρεντζάκη, ακόμη ένα πρόσωπο που εκπροσωπεί άλλο ένα σωματείο της ίδιας περιοχής εξέφρασε τον προβληματισμό του αναφορικά με τον τρόπο διαχωρισμού των ομίλων.

Ο λόγος για τον πρόεδρο του Παμμηλιακού, Μιχάλη Βαμβακάρη, ο οποίος αναφερόμενος στην ενδεχόμενη διαμόρφωση του ομίλου όπως έχει ακουστεί, υποστήριξε:

"Θα πρέπει οι όμιλοι να είναι ισάξιοι σε αριθμό ομάδων. Δεν έχουμε θέμα αναφορικά με τις ομάδες που πρόκειται να τύχουμε σαν Παμμηλιακός αλλά ζητάμε ισότητα. Δεν μπορούμε να είμαστε παραπεταμένοι. Θεωρούμε ότι εφόσον γίνει αυτό μας απαξιώνουν και δεν μας αντιλαμβάνονται με τον ίδιο τρόπο που αντιλαμβάνονται τους υπόλοιπους συλλόγους. Μπορεί να μην έχουμε τη δυναμική των υπόλοιπων συλλόγων όμως και εμείς παλεύουμε και κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει οι ομάδες της Πάρου, της Ίου ή της Σαντορίνης να έρχονται από εδώ εαν δεν βολεύει τους συλλόγους της Νάξου. Κάποιες ομάδες έστω με κλήρωση θα πρέπει να έρθουν προς τη δική μας κατεύθυνση. Εμείς το ποδόσφαιρο το βλέπουμε πιο ρομαντικά αλλά δεν γίνεται να αντεπεξέλθουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν γίνεται αυτή τη κατάσταση. Εαν είναι έτσι τότε να δημιουργήσουμε τη δική μας λίγκα. Εαν δεν συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Σίφνος, Σέριφος και Κύθνος θα μας είχαν τελείως υποβαθμίσει. Χρόνια υπήρχε μουρμούρα για τη Μήλο και το έδειχναν με κάθε τρόπο. Θα πρέπει να ξέρουν κάποιοι οτι εχουμε τις ίδιες αξίες και δικαιώματα".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares