Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018 14:59

Κωτσαρής: Ο Πανναξιακός είναι ιδέα!

Μπορεί ο Πανναξιακός τα τελευταία χρόνια να βασίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ευρύτερη περιοχή της Νάξου και να μην ενσωματώνει νέα πρόσωπα εκτός νησιού στο ρόστερ του.

Ο Κώστας Κωτσαρής αποτελεί ωστόσο την... εξαίρεση στον κανόνα αφού πριν από τρια χρόνια αποχαιρέτησε το αγαπημένο του... Κιλκίς για να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα που έχει την 'Πορτάρα' στο στήθος.

Την περσινή χρονιά μάλιστα ο 28χρονος Μακεδόνας άσος ήταν ο μοναδικός... μη Ναξιώτης που αγωνίστηκε στον ιστορικό σύλλογο έχοντας σταθερή απόδοση σε όλα τα ματς.

29684169_1824917214478453_6678026628125225876_n.jpg

Η παρουσία του σε ομάδες όπως οι Βέροια, Αετό Σκύδρας, Παναχαϊκή, Φωκικό, Αναγέννηση Επανωμής, Διαγόρα, Κιλκισιακό και Οδυσσέα Κορδελιού, δείχνει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, που είναι χρήσιμος για οποιοδήποτε προπονητή με δεδομένο ότι μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον άσο του Πανναξιακού όπου είχε την ευκαιρία να παραχωρήσει συνέντευξη για τη σεζόν που πέρασε, την επόμενη που ακολουθεί και τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει στη Νάξο.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, που με απουσία ενός χρόνου, συμπληρώνει τρεις σεζόν στη Νάξο και πάει... για τέταρτη.

-Πως κρίνεις τη σεζόν που πέρασε για τον Πανναξιακό;

Η σεζόν που πέρασε κατά την γνώμη μου ήταν μια μεταβατική χρονια για τον σύλλογο από όλες τις απόψεις. Θεωρώ πως δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό όλα τα παιδιά και ότι τελικά τα πήγαμε σχετικά καλά.

-Θεωρείς ότι θα μπορούσατε να φτάσατε μέχρι τον τελικό Κυκλάδων;

Πστεύω πως ναι είχαμε τις δυνατότητες. Αγωνιστικά ήμασταν μια πολύ δυνατή ομάδα. Κατά την γνώμη μου χάσαμε την ευκαιρία μας στο παιχνίδι με την Θύελλα μέσα στην έδρα μας στο οποίο αν και τελικά χάσαμε με 0-3 οποίος είδε το παιχνίδι συμφώνησε ότι ήμασταν ιδιαίτερα άτυχοι και ότι θα έπρεπε να προηγουμαστε στο ημίχρονο με δυο-τρία μηδέν.

-Σε σχέση με την πρώτη σου θητεία τι έχει αλλάξει στο σύλλογο;

Έχουν αλλάξει κάποια πράγματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Δηλαδή την πρώτη μου σεζόν ήμασταν 5-6 παιδιά εκτός νησιού ενώ φέτος στην ουσία στηρίχτηκε η ομάδα σε ντόπια παιδιά και εγώ ήμουν ο μόνος... ξένος. Κατά τα αλλά σε διοικητικό και προπονητικό επίπεδο δεν έχει αλλάξει τίποτα.

af71a346dd1f89b87bfb3c92943d6e44_XL.jpg

-Τι πρέπει να γίνει ώστε ο Πανναξιακός να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής;

Ο Πανναξιακος όπως και να έχει θα πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο γιατι είναι η μεγαλύτερη ομάδα στις Κυκλαδες. Αυτό που χρειάζεται είναι να μπουν στέρεες βάσεις για να γίνει μια νέα αρχή και να βοηθήσουν όλοι οι επιχειρηματίες του νησιού την ομάδα όχι μόνο οικονομικά αλλά και με άλλους τρόπους.

-Τι διαφορά έχει το επίπεδο του ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες σε σχέση με τη Βόρεια Ελλάδα;

Το επίπεδο στη βόρεια Ελλάδα είναι αρκετά υψηλό όπως και της Αθήνας λόγω του ότι υπάρχουν παρα πολλοί παίκτες και οι ομάδες δεν έχουν πρόβλημα να βρουν αυτό που θέλουν. Στις Κυκλάδες για να φέρεις έναν καλό παίκτη θα πρέπει να τον πληρώσεις ακριβά πράγμα το οποίο σιγά σιγά έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα δυσκολεύει. Πάντως, σίγουρα οικονομικά είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα εδώ από όλες τις απόψεις.

-Θα παραμείνεις στο σύλλογο τη νέα χρονιά;

Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση ακόμα. Διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με όλους στην ομάδα και πιστεύω πως θα τα βρούμε και φέτος σε όλα για να παραμείνω για άλλη μια σεζόν εδώ. Εχω όρεξη να βοηθήσω την ομάδα γιατι δεν σου κρύβω ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο... δέσιμο ανάμεσα μας.

-Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή στη θητεία σου στον Πανναξιακό;

φυσικά η κατάκτηση του Νταμπλ το 2015 στην πρώτη μου χρονια στην ομάδα. Μια μαγική χρονια με τα όλα της.

da592acfb32ec0ba7951acc370c1b895_XL.jpg

-Εργάζεσαι στο νησί της Νάξου. Θα επιδιώξεις να παραμείνεις μόνιμος κάτοικος;

Η αλήθεια είναι ότι μετά το τέλος του καλοκαιριού φέτος έχουμε σκοπο με την οικογένεια μου να μεταφέρουμε εδώ σαν υποκατάστημα την οικογενειακή μας επιχείρηση. Ασχολούμαστε με το εμπόριο κρασιού. Οποτε ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να παραμείνω για πολλά χρονια ακόμα εδώ.

-Εαν σου δίνονταν η ευκαιρία να χαρακτηρίσεις με μια πρόταση την ομάδα σου. Ποια θα ήταν αυτή;

Ο Πανναξιακος είναι ιδέα...

-Προσωπικές φιλοδοξίες;

Πρώτα απ' όλα να υπάρχει υγεια που είναι το πιο σημαντικό από όλα και από εκεί και πέρα να έχω επιτυχιες σε επαγγελματικούς και όχι μόνο τομείς. Και φυσικά ένα ακόμα Νταμπλ με τον Πανναξιακο και την άνοδο στην Γ’ Εθνικη.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares