Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 13:49

Γιάννης Μαργαρίτης: Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ΠΑΣ Νάξου

Έτοιμος να κάνει τα... ονειρα του πραγματικότητα είναι ο Γιάννης Μαργαρίτης.

Η καριέρα του άλλαξε ρότα αφού από την όμορφη Νάξο και την καθημερινότητα του ΠΑΣ που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικα, ο υψηλόσωμος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή, μεταγράφηκε στον Ατρόμητο.

Σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο όσον αφορά την ανάδειξη παικτών από τα τμήματα υποδομής του και την τροφοδότηση της α' ομάδας.

Κατράνης και Λημνιός ήταν τα πρώτα παραδείγματα με τον πρώτο να είναι δανεικός στη Μουσκορν από την Σεντ Ετιέν και τον δεύτερο να αποτελεί ενεργό μέλος του ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Μαργαρίτης ευχόμαστε να αποτελέσει το επόμενο... next big thing των Περιστεριωτών, γεγονός που είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο για έναν ποδοσφαιριστή που έχει δείξει ότι έχει τις προδιαγραφές για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο εφόσον δουλέψει.

33834429_1847079315595576_1306712841683730432_o.jpg

Έχοντας ως προίκα την περσινή σεζόν με δεδομένο ότι τερμάτισε με την Μικτή στην 3η θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος και στην 1η θέση στο F4 της Κ16 στην Παρο με τον ΠΑΣ Νάξου, ο Μαργαρίτης φεύγει από τη γενέτειρα του με ψυχολογία εξαιρετική, και με όρεξη να δουλέψει.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο που παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για αρκετά ζητήματα ενδιαφέροντα.

-Πως αισθάνεσαι που ανήκεις στην οικογένεια του Ατρόμητου;

Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στην ομάδα του Ατρόμητου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου να πετύχω τους στόχους της ομάδας μου. Ξέρω ότι θα πρέπει να δουλέψω αρκετά προκειμένου να βελτιώνομαι συνεχώς.

-Όταν σου έγινε η πρόταση, ποια ήταν τα συναισθήματα σου;

Εντάξει τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Όταν οι άνθρωποι του Ατρόμητου με ενημέρωσαν ότι ήθελαν να ενσωματωθώ στην ομάδα τη νέα χρονιά, ένιωσα πολύ χαρούμενος και συγκινημένος γιατί οι κόποι όλο αυτόν τον καιρό ανταμείφθηκαν.

-Τι αναμνήσεις σου αφήνει η Νάξος και το πέρασμα σου από τον ΠΑΣ Νάξου;

Οι αναμνήσεις είναι πολλές γι αυτό το νησί. Μα πιο πολύ αυτό που θα μου μείνει στο μυαλό μου είναι όλα αυτά που πέρασα με αυτή την ομάδα. Αυτή που με έμαθε να είμαι σωστός αθλητής μα πάνω απ' όλα σωστός άνθρωπος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, τον κ. Πέτρο Μαράκη, που είναι σαν πατέρας μου αλλά και τον γυμναστή της ομάδας, κ . Πέτρο Σιδερής.

-Εάν επέλεγες την καλύτερη φετινή στιγμή. Ποια θα ήταν αυτή;

Για τη φετινή χρονιά δυο στιγμές θα επέλεγα. Η πρώτη βέβαια ήταν η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα των μικτών ομάδων και η δεύτερη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων στην κατηγορία Κ16.

33770827_1847073995596108_3930575415839555584_n.jpg

 

-Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στα παιδιά που μένουν στον ΠΑΣ;

Αυτό που θέλω να πω στους συμπαίκτες μου είναι ότι θα πρέπει να έχουν διάθεση για προπόνηση, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μην τα παρατάνε ποτέ. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον μεγάλων σκάουτερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

-Τι έχεις να πεις στο Νίκο Παντελαιο με τον οποίον πλέον θα είσαι αντίπαλος;

Αυτό που έχω να πω στον παλιό συμπαίκτη και πλέον αντίπαλό μου είναι κατ' αρχήν να έχει μια καλή χρονιά,να δίνει το καλυτερό του εαυτό και τέλος να ξέρει ότι μόνο για 90' λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι.

-Θα σου λείψει η μικτη ομάδα;

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας. Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, Γιώργο Μοστράτο οπου πραγματικά έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον μα πάνω από ολα αγάπη για αυτήν την ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν την περίοδο του final four όπου δυστυχώς έχασε την αγαπημένη του μητέρα, Δήμητρα και παρ ολα αυτά, είχε το κουράγιο και δύναμη να μας στηρίξει σε δυο πιο σημαντικούς αγώνες της Μικτής. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου ή μάλλον τα αδέρφια μου που με βοήθησαν να ζήσω όλο αυτό το ταξίδι. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν ναι αυτή η οικογένεια θα μου λείψει πολυ.

33691370_1846951538941687_520400786161664000_n.jpg

-Κεφάλαιο πας Νάξου. Τι σημάνει για εσένα;

Πας Νάξου για μένα σημαίνει πρώτα απ' όλα μια καλή οικογένεια με πολύ ταλαντούχους αλλά και παρα πολύ καλούς ανθρώπους. Για μένα πλέον κλείνοντας το δικό κεφάλαιο σε αυτήν την ομάδα θα ήθελα να ξέρουν όλοι οτι πλέον έχει "χαραχθεί" στην καρδιά μου...

IMG_7708.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares